AC Horsens mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra HB Køge kommer forbi på lørdag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

AC Horsens går ind til runde 32 som nummer 2 i Nordicbet Liga tabellen med 42 point på kontoen. Med 31 runder bag dem har HB Køge samlet 33 point, hvilket giver dem en placering som nummer 4 i stillingen.

Det er ikke sådan, at AC Horsens ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

HB Køge ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til to mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 17 mål ind, eller 1.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

AC Horsens har vundet 12 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

HB Køge har indtil videre præsteret ni sejre og seks uafgjorte samt 16 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • I de seneste 8 AC Horsens kampe , har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 8 AC Horsens kampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været under 2.5
  • AC Horsens scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 8 AC Horsens kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 8 AC Horsens kampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været under 3.5
  • HB Køge har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • HB Køge har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 14 af de seneste 16 udekampe
  • HB Køge scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • HB Køge scorede i 12 af deres seneste 14 kampe i Nordicbet Liga

Form AC Horsens mod HB Køge

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AC Horsens i øjeblikket. Mod Næstved BK satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod B.93. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Hillerød Fodbold. AC Horsens havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. AC Horsens opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede seks og lukkede otte mål ind.

HB Køge har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 7-1 til B.93. De svarede stærkt igen mod FC Helsingør, som blev slået 3-1, før de sejrede 1-0 over Næstved BK. AC Horsens havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. HB Køge vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv seks.

AC Horsens har opnået 16 point fra deres seneste 20 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fire kampe med en score på 16 mål for og 34 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede HB Køge sig to point og nul sejre. De indkasserede 18 mål, mens de selv scorede fem gange.

AC Horsens vs HB Køge – Seneste nyt

AC Horsens mod HB Køge – indbyrdes historik

AC Horsens sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod HB Køge. AC Horsens tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga med HB Køge, da HB Køge noterede en sejr på 5-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AC Horsens sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. AC Horsens plejer at være ok med at møde HB Køge, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Nordstern Arena Horsens.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem AC Horsens og HB Køge.

AC Horsens mod HB Køge Spiltips

Hold godt øje med Marinus ‘Mini’ Larsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for AC Horsens. For gæsterne præsterede Hans Christian Bonnesen to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

AC Horsens var i stand til at vinde to af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også fem nederlag i denne serie. HB Køge sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. AC Horsens holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens HB Køge præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens HB Køge snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af AC Horsenss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på to mål i disse kampe.