AC Horsens mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens har fordel af hjemmebane på Nordstern Arena Horsens, når Hillerød Fodbold kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

AC Horsens er placeret som nummer 7 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 17 point til samlingen. Hillerød Fodbold har opnået 13 point, hvilket placerer dem som nummer 8 efter 13 runder.

Jagten på top seks for AC Horsens kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Hillerød Fodbold på på fredag, hvilket lover en spændende kamp.

AC Horsens kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hillerød Fodbold kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

AC Horsens har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold har indtil videre præsteret tre sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • I de seneste 3 kampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • 5 af AC Horsens’s seneste 6 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 7 af AC Horsens’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 AC Horsens kampe, har summen af mål været over 2.5
  • AC Horsens har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I de seneste 10 Hillerød Fodbold udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 12 af de seneste 13 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold scorede i 7 af deres seneste 8 udekampe

Form AC Horsens mod Hillerød Fodbold

AC Horsens har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Hillerød Fodbold, hvorefter de mod AaB tabte 1-4. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Vendsyssel FF, der vandt 2-1. AC Horsens vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Nordstern Arena Horsens, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede seks ind og scorede selv 12.

Hillerød Fodbold går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod AC Horsens, før de nedlage B.93 med 0-3. Mod FC Fredericia blev der delt i porten i en 1-1 kamp. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hillerød Fodbold to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 14 mål.

AC Horsens vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

AC Horsens skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hillerød Fodbold på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens må stille op uden Jean Carlos på fredag mod Hillerød Fodbold, da han døjer med en skade.

AC Horsens mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da AC Horsens senest mødte Hillerød Fodbold i Nordicbet Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. AC Horsens går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 0-1-0 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

AC Horsens mod Hillerød Fodbold Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Sebastian Pingel, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Hillerød Fodbold. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger undefined mål. Med fire mål i seks kampe for AC Horsens i Nordicbet Liga, er Anders K. Jacobsen også en spiller, der er værd at holde øje med.

AC Horsens var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. AC Horsens har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Nordstern Arena Horsens byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fem af kampene. Der var over 2.5 mål i otte af Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål fem gange.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af AC Horsenss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.