Horsens går efter ny målfest

AC Horsens er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Hobro IK den kommende søndag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.36 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Casa Arena Horsens. Som nummer 5 har AC Horsens formået at skrabe 27 point sammen for 16 kampe. Med 12 point har Hobro IK for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 11 i Nordicbet Liga. Hobro IK går ind til kampen mod AC Horsens på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. AC Horsens har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. Hobro IK kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 21 mål imod. Det giver et snit på 2.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v Hobro IK.

  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Hobro IK ikke vundet i de seneste 19 udebane kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste Hobro IK kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Hobro IK har indkasseret mål i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Hobro IK har scoret i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form AC Horsens mod Hobro IK

AC Horsens drømmer om mere.

Hobro IK har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. AC Horsens har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til HB Køge. De svarede stærkt igen mod Fremad Amager, som blev slået 6-1, før de sejrede 4-1 over Jammerbugt FC.

Hobro IK fortsat skidt kørende.

AC Horsens går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Hobro IK har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-6 af Esbjerg fB. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til Nykøbing FC, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Hvidovre IF.

AC Horsens v Hobro IK Indbyrdes historik

Hobro IK trak det korteste strå, da AC Horsens vandt en 3-0 sejr i deres seneste møde i Nordicbet Liga. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Hobro IK noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har AC Horsens som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.36, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AC Horsens 73% chance for at banke Hobro IK. En pointdeling betaler 4.50 i gevinst på oddset, hvor imod Hobro IK udbetaler 6.50 i gevinst på oddset for en sejr. AC Horsens går ind til opgøret med en historik mod Hobro IK, der siger 2-0-2 for deres seneste 4 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Topscorer i form