AC Horsens mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens tager på hjemmebanen Nordstern Arena Horsens imod Hobro IK, der kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

AC Horsens er nummer 7 i tabellen med 24 point efter 17 kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 5 med 28 point efter 17 kampe.

Eftersom AC Horsens står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Hobro IK på på fredag, burde vi have en spændende kamp i vente.

AC Horsens kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Hobro IK præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

AC Horsens er noteret for syv sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. AC Horsens har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Hobro IK har indtil videre præsteret ni sejre og en uafgjorte samt syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • I de seneste 7 kampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af AC Horsens’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • AC Horsens scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i de seneste 7 kampe
  • 15 af Hobro IK’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Hobro IK’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • 4 af Hobro IK’s seneste 5 kampe havde under 1.5 mål
  • Hobro IK vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe

Form AC Horsens mod Hobro IK

AC Horsens virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod HB Køge, der blev nedlagt 1-4. Herefter spillede de 1-1 mod FC Fredericia, hvorpå FC Helsingør blev besejret 1-2. AC Horsens opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ni og lukkede ni mål ind.

Hobro IK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Sønderjyske Fodbold, hvorefter de opnåede 0-0 mod Hillerød Fodbold. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-2 i opgøret mod AaB. Hobro IK præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede fem.

AC Horsens har opnået syv point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt to kampe med en score på otte mål for og 18 imod.

AC Horsens vs Hobro IK – Seneste nyt

AC Horsens skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hobro IK på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens må stille op uden Jean Carlos på fredag mod Hobro IK, da han døjer med en skade.

AC Horsens mod Hobro IK – indbyrdes historik

AC Horsens har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Hobro IK. I det seneste opgør mellem disse to løb AC Horsens med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Nordstern Arena Horsens den 15 september 2023. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. AC Horsens vandt seks af de seneste seks opgør, mens Hobro IK vandt en af de foregående seks kampe.

I to af de tidligere seks kampe mellem AC Horsens og Hobro IK scorede begge hold.

AC Horsens mod Hobro IK Spiltips

Anders K. Jacobsen har været stærk for AC Horsens i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hobro IK håber, at Simon Jakobsen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

AC Horsens var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. Hobro IK sejrede i otte af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. AC Horsens har set seks af deres seneste 10 kampe i Nordstern Arena Horsens gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Hobro IKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.66 mål, mens Hobro IK snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af AC Horsenss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.