AC Horsens mod Lyngby Boldklub i Nordicbet Liga runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

Både AC Horsens og Lyngby Boldklub vil forsøge at konsolidere deres position i stillingen, når de den kommende lørdag brager sammen på Casa Arena Horsens. AC Horsens lægger beslag på placeringen som nummer 5 i Nordicbet Liga med 21 point for deres første 12 kampe. Differencen til Lyngby Boldklub er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 11 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens vs Lyngby Boldklub.

  • AC Horsens er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AC Horsens har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • AC Horsens har indkasseret mål i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk.
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub har vundet i seneste 6 af 7 udebane kampe;
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 29 af 31 kampe.

Form AC Horsens vs Lyngby Boldklub

AC Horsens vanskelige at nedbryde.

AC Horsens går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. AC Horsens ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Nykøbing FC med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Hvidovre IF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Vendsyssel FF.

Lyngby Boldklub vanskelige at nedbryde.

Lyngby Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Lyngby Boldklub er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 0-2 over Hvidovre IF samt FC Fredericia. Serien blev dog bremset mod Hobro IK i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til AC Horsens det bedste spil til 2.40 på oddset. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AC Horsens 42% chance for at banke Lyngby Boldklub. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Lyngby Boldklub udbetaler 2.75 i gevinst på oddset for en sejr.

AC Horsens v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

AC Horsens havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i August 2021 i Nordicbet Liga. AC Horsens møder Lyngby Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem AC Horsens og Lyngby Boldklub kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på undefined. Han er topscorer for AC Horsens med undefined mål for sæsonen og præsterede desuden undefined i de seneste seks kampe.

Lyngby Boldklub krydser til gengæld fingre for, at undefined kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på undefined mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede undefined i de seneste seks.