AC Horsens mod Lyngby Boldklub i Nordicbet Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Førstepladsen er på spil for begge parter, når AC Horsens får besøg af Lyngby Boldklub på Casa Arena Horsens. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres Nordicbet Liga duel den kommende fredag.

Som nummer 2 har AC Horsens formået at skrabe 53 point sammen for 27 kampe. Med 53 point har Lyngby Boldklub for 27 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i Nordicbet Liga.

Motivationen bør være på plads hos AC Horsens, som kan overhale Lyngby Boldklub i stillingen den kommende fredag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Casa Arena Horsens.

Når det kommer til mål, er AC Horsens ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 6 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 10 gange, eller 1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v Lyngby Boldklub.

Form AC Horsens mod Lyngby Boldklub

AC Horsens i forrygende form.

AC Horsens er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Lyngby Boldklub nedlagt 2-1, hvorefter det blev 3-2 mod Nykøbing FC. Senest måtte også Hvidovre IF bøje sig i et 1-0 nederlag.

Lyngby Boldklub inde i god stime.

Lyngby Boldklub har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til AC Horsens. De svarede stærkt igen mod FC Fredericia, som blev slået 1-3, før de sejrede 2-1 over FC Helsingør.

AC Horsens v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

AC Horsens havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i abril 2022 i Nordicbet Liga. AC Horsens går ind til opgøret med en historik mod Lyngby Boldklub, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem AC Horsens og Lyngby Boldklub. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor AC Horsens og Lyngby Boldklub ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Casa Arena Horsens.

AC Horsens mod Lyngby Boldklub – Hold øje med…

Det er vanskeligt at komme udenom Emil Nielsen, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 5 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Lyngby Boldklub. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger undefined mål. Med 4 mål i seks kampe for AC Horsens i Nordicbet Liga, er Magnus Jensen også en spiller, der er værd at holde øje med.