AC Horsens mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens tager på hjemmebanen Casa Arena Horsens imod Lyngby Boldklub, der kommer forbi den kommende mandag til et opgør i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub havde helt klart en sejr i tankerne forud for premieren på den nye 3F Superliga sæson. I sidste ende måtte de dog nøjes med det ene point, hvilket i det mindre er bedre end nederlag. AC Horsens fik til gengæld en formidabel start på sæsonen med udesejr i Parken over selveste de forsvarende mestre fra F.C. København. Så går man til den kommende kamp med selvtillid.

AC Horsens kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede 0 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v Lyngby Boldklub.

  • AC Horsens har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • AC Horsens har ikke tabt deres seneste 11 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AC Horsens i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • AC Horsens scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 19 af deres seneste 20 kampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe

Form AC Horsens mod Lyngby Boldklub

AC Horsens virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Fredericia, der blev nedlagt 0-4. Herefter spillede de 1-1 mod Hvidovre IF, hvorpå F.C. København blev besejret 0-1. AC Horsens præsterede kun én sølle sejr på Casa Arena Horsens af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 2 gange og tabte 3 af disse, hvori de scorede 8 mål og lukkede 11 ind.

Lyngby Boldklub går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Nykøbing FC, før de nedlage FC Fredericia med 1-0. Mod Silkeborg IF blev der delt i porten i en 2-2 kamp. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Lyngby Boldklub to sejre, mens de spillede 1 kamp uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 7 mål.

AC Horsens vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

AC Horsens mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

AC Horsens har været en smule mere succesfuld end Lyngby Boldklub i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med AC Horsens på oddset. Bookmakerne giver odds 2.15 en hjemmesejr.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem AC Horsens og Lyngby Boldklub. Begge hold var på tavlen 9 gange i deres seneste 10 møder.

AC Horsens vandt 6 af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 4 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Lyngby Boldklub vandt 5 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 2 gange og tabte 3 kampe. Lyngby Boldklub scorede kampens første mål i 6 af deres seneste 10 udekampe, mens AC Horsens scorede kampens første kasse i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 9 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af AC Horsenss seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.