AC Horsens mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens skal op imod OB på Nordstern Arena Horsens på søndag i en spændende 3F Superliga duel.

AC Horsens er nummer 9 med 21 point og en målscore på 19-19, mens OB ligger nummer 5 med 23 point og en målscore på 20-22.

AC Horsens kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 9 mål, mens OB præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

AC Horsens er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 7 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

OB kigger på 6 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 5 nederlag i 3F Superliga. OB er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v OB.

  • AC Horsens har ikke tabt 18 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 13 af de seneste 15 kampe
  • AC Horsens scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • AC Horsens scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod OB i 18 af de seneste 20 udekampe
  • OB har ikke tabt deres seneste 9 kampe
  • OB scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • OB scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe OB har spillet, har begge hold scoret

Form AC Horsens mod OB

Det er alt eller intet for AC Horsens i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod FC Nordsjælland, hvortil de svarede igen mod Randers FC i en 5-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Vejle Boldklub. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at AC Horsens kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. AC Horsens vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Nordstern Arena Horsens, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 6 ind og scorede selv 11.

OB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 1-2 over Lyngby Boldklub samt FC Midtjylland. Serien blev dog bremset mod Brøndby IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og OB går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. OB vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 7 mål, mens de samtidig indkasserede 5 mål.

AC Horsens har opnået 12 point fra deres seneste 9 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 4 kampe med en score på 12 mål for og 11 imod. OB vandt 2 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 8 mål og lukkede 9 ind. Dette indbragte dem 9 point.

AC Horsens vs OB – Seneste nyt

AC Horsens kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod OB. James Gomez og Alexander Ludwig er ikke til rådighed for AC Horsens-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Matej Delac sidder over for AC Horsens i deres kommende opgave på grund af en skade.

OB har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Bashkim Kadrii og Max Fenger bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens mod OB – indbyrdes historik

AC Horsens og OB spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Nordstern Arena Horsens. Med sejre på 1-0 og 4-0 i deres seneste to opgør mod AC Horsens ser OB uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. OB synes at have et godt øje til AC Horsens, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.50 på OB til at vinde igen.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem AC Horsens og OB.

AC Horsens mod OB Spiltips

Aron Sigurdarson har været stærk for AC Horsens i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. OB håber, at Bashkim Kadrii kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

AC Horsens vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 1 kampe. Gæsterne fra OB vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 3 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. AC Horsens præsterede 2 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nordstern Arena Horsens.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens OB snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af AC Horsenss seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.