AC Horsens mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens skal op imod Randers FC på Nordstern Arena Horsens på fredag i en spændende 3F Superliga duel.

AC Horsens er nummer 9 med 18 point og en målscore på 14-18, mens Randers FC ligger nummer 3 med 23 point og en målscore på 22-21.

Når det kommer til mål, er AC Horsens ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Randers FC præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

AC Horsens er noteret for 5 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 7 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC kigger på 6 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 4 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v Randers FC.

  • AC Horsens har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 12 af de seneste 14 kampe
  • AC Horsens scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • AC Horsens scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • Randers FC scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Randers FC har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC scorede i 8 af deres seneste 9 udekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i 6 af de seneste 7 kampe

Form AC Horsens mod Randers FC

AC Horsens har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod FC Midtjylland tabte de 2-1, hvorefter de vandt 3-2 over Silkeborg IF. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod FC Nordsjælland. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at AC Horsens kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. AC Horsens præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 9 og indkasserede 8 mål.

Randers FC har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Vendsyssel FF satte de sig igennem med 0-2, før FC Nordsjælland viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Randers FC gik ned 0-2 mod F.C. København. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Randers FC et hold, der er i stand til at overraske i 3F Superliga. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 11 mål.

AC Horsens har opnået 10 point fra deres seneste 9 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 3 kampe med en score på 11 mål for og 14 imod. Randers FC scorede 12 mål og lukkede 14 ind i deres seneste 9 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem 3 sejre og 11 point.

AC Horsens vs Randers FC – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for AC Horsens, når de skal i aktion mod Randers FC. James Gomez og Alexander Ludwig er ikke til rådighed for AC Horsens-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Nicolai Brock-Madsen rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AC Horsens mod Randers FC – indbyrdes historik

AC Horsens har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Randers FC. Ikke bare vandt Randers FC deres seneste opgør mod AC Horsens, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 3-0. Randers FC synes at have et godt øje til AC Horsens, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.32 på Randers FC til at vinde igen.

Begge hold scorede i 4 af de seneste 10 kampe mellem AC Horsens og Randers FC.

AC Horsens mod Randers FC Spiltips

Hold godt øje med Anders K. Jacobsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for AC Horsens. For gæsterne præsterede Daniel Hoeegh 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

AC Horsens høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 1 nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 3 nederlag. AC Horsens præsterede 2 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nordstern Arena Horsens.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Randers FC landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af AC Horsenss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.