AC Horsens mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både AC Horsens og Silkeborg IF, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på Nordstern Arena Horsenspå søndag.

AC Horsens er nummer 10 med 15 point og en målscore på 11-14, mens Silkeborg IF ligger nummer 4 med 21 point og en målscore på 22-17.

Det er ikke sådan, at AC Horsens ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Silkeborg IF præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

AC Horsens er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF har indtil videre præsteret 6 sejre og 3 uafgjorte samt 4 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v Silkeborg IF.

  • AC Horsens har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 9 af de seneste 11 kampe
  • AC Horsens scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • AC Horsens har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • AC Horsens scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 9 kampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 4 udekampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt deres seneste 3 udekampe

Form AC Horsens mod Silkeborg IF

Bare ét point forhindrer AC Horsens i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Silkeborg IF, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod AaB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Midtjylland, som satte sig igennem med 2-1. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at AC Horsens kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. AC Horsens vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 7mål, men lukkede også 6 ind.

Silkeborg IF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod OB, før de nedlage FCSB med 0-5. Mod Randers FC blev der delt i porten i en 3-3 kamp. Silkeborg IF blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne 3F Superliga sæson, og de holder stadig kursen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Silkeborg IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 8 mål.

Silkeborg IF scorede 11 mål og lukkede 9 ind i deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem 3 sejre og 10 point.

AC Horsens vs Silkeborg IF – Seneste nyt

AC Horsens skulle bare have én spiller siddende, når de møder Silkeborg IF på Nordstern Arena Horsens. Alexander Ludwig får en fridag fra AC Horsens-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder AC Horsens.

Det er navne som Pelle Mattsson, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Silkeborg IF med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. AC Horsens har været en smule mere succesfuld i end Silkeborg IF i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med AC Horsens på oddset. Bookmakerne giver odds 3.59 en hjemmesejr.

AC Horsens scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem AC Horsens og Silkeborg IF.

AC Horsens mod Silkeborg IF Spiltips

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Magnus Jensen været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Silkeborg IF. Hos gæsterne går Sebastian Joergensen efter at føje yderligere til hans samling af 3 mål i hans seneste kampe.

AC Horsens vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 1 kampe. Gæsterne fra Silkeborg IF vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Silkeborg IF scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. AC Horsens var først på pletten i 4 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Silkeborg IF landede et snit på 1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 5 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af AC Horsenss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.