AC Horsens mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens tager den kommende søndag imod Viborg FF i 3F Superliga på Nordstern Arena Horsens.

Viborg FF er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 32 point sammen på deres første 18 kampe. AC Horsens er 22 point efter i stillingen med 18 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

Viborg FF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. AC Horsens bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

AC Horsens har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Viborg FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

AC Horsens er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i 3F Superliga i denne sæson. AC Horsens har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Viborg FF kigger på ni sejre, samt fem uafgjorte såvel som fire nederlag i 3F Superliga. Viborg FF tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v Viborg FF.

  • AC Horsens har ikke tabt 23 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • AC Horsens scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • AC Horsens scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 12 af de seneste 14 kampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 20 kampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 12 udekampe
  • Viborg FF var i vandt 11 af deres seneste 12 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Viborg FF var i vandt de seneste 8 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Viborg FF vandt 11 af 12 af deres seneste kampe

Form AC Horsens mod Viborg FF

Bare ét point forhindrer AC Horsens i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Vejle BK, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod OB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Brondby IF, som satte sig igennem med 5-2. AC Horsens vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også otte ind.

I deres seneste tre kampe formåede Viborg FF først at banke FC Midtjylland med 3-1. Herefter nedlagde de også Brondby IF med 0-2, inden stimen stoppede mod FC Midtjylland, der vandt en 0-4 sejr. Viborg FF præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Viborg FF vandt to sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede ni mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem ni point.

AC Horsens vs Viborg FF – Seneste nyt

AC Horsens kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Viborg FF. Med to spillere i karantæne er AC Horsens tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig sidder i straffeboksen.

AC Horsens må stille op uden Matej Delac den kommende søndag mod Viborg FF, da han døjer med en skade.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder AC Horsens. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens mod Viborg FF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Viborg FF med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Viborg FF synes at have et godt øje til AC Horsens, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 1.91 på Viborg FF til at vinde igen.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem AC Horsens og Viborg FF blev der scoret mindst tre mål. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem AC Horsens og Viborg FF.

AC Horsens mod Viborg FF Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Jay-Roy Grot været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Viborg FF håber, at han kan bygge på mod AC Horsens. Sidstnævnte håber til gengæld på Aron Sigurdarson til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

AC Horsens høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. Viborg FF sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt nul nederlag. AC Horsens har set seks af deres seneste 10 kampe i Nordstern Arena Horsens gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem Viborg FFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Viborg FF snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af AC Horsenss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.