AC Horsens vs AaB – Optakt, bedste Odds og gode tips

AC Horsens tager imod AaB på Nordstern Arena Horsens i runde 23 den kommende søndag i 3F Superliga.

AC Horsens går ind til runde 23 som nummer 4 i 3F Superliga kvalifikationsspillet med 23 point på kontoen. Med 22 runder bag dem har AaB samlet 15 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Der har været så lidt, som har adskilt AC Horsens fra AaB i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på Nordstern Arena Horsens.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

AC Horsens er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. AC Horsens lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

AaB kigger på tre sejre, samt seks uafgjorte såvel som 13 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v AaB.

  • Der er scoret imod AC Horsens i 16 af de seneste 18 kampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af AC Horsens’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • AC Horsens har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • AC Horsens scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I 10 af de seneste 11 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af AaB’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod AaB i 16 af de seneste 18 kampe
  • AaB har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe

Form AC Horsens mod AaB

Bare ét point forhindrer AC Horsens i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 1-4 mod AGF og F.C. København. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Lyngby Boldklub. AC Horsens vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 12 og lukkede 13 mål ind.

AaB har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod FC Midtjylland, hvorefter de mod OB tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Randers FC, der vandt 0-1. AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv seks.

AC Horsens opnåede seks point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med fire mål scoret og 11 indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede AaB sig en point og nul sejre. De indkasserede 14 mål, mens de selv scorede fire gange.

AC Horsens vs AaB – Seneste nyt

AC Horsens kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod AaB. Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig er ikke til rådighed for AC Horsens-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Matej Delac sidder over for AC Horsens i deres kommende opgave på grund af en skade.

I værste fald må AaB finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Lars Kramer og Lars Kramer er ikke tilgængelige for AaB på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens mod AaB – indbyrdes historik

AC Horsens og AaB spillede uafgjort i deres seneste 3 møder med hinanden. AC Horsens går til kampen mod AaB med en 3-4-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem AC Horsens og AaB blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem AaB og AC Horsens.

AC Horsens mod AaB Spiltips

Thomas Santos har været stærk for AC Horsens i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. AaB håber, at Iver Fossum kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

AC Horsens høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. AaB sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. AC Horsens holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens AaB præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens AaB snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af AC Horsenss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som AaB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.