AC Horsens vs F.C. København – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når F.C. Københavnden kommende søndag møder AC Horsens. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

AC Horsens er nummer 10 i tabellen med 22 point efter 20 kampe, mens F.C. København rangerer som nummer 2 med 36 point efter 20 kampe.

AC Horsens kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

F.C. København rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net tre gange, eller 0.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede syv clean sheets.

AC Horsens har vundet seks sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i 3F Superliga. AC Horsens har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

F.C. København har indtil videre præsteret 11 sejre og tre uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga. F.C. København er på en stærk stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v F.C. København.

  • AC Horsens har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 14 af de seneste 16 kampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af AC Horsens’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 7 af AC Horsens’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • F.C. København har i vandt de seneste 4 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • F.C. København har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt deres seneste 5 kampe
  • F.C. København var i vandt de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med under 3.5 mål
  • F.C. København scorede i 13 af deres seneste 15 kampe

Form AC Horsens mod F.C. København

AC Horsens har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 5-2 af Brøndby IF, før Viborg FF satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AGF, der satte sig igennem med 2-0. AC Horsens vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også ni ind.

F.C. København har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AaB nedlagt 1-0, hvorpå Vejle BK blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over OB, der blev slået med 7-0. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

F.C. København vandt fem sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 14 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 16 point.

AC Horsens vs F.C. København – Seneste nyt

AC Horsens kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod F.C. København. Med to spillere i karantæne er AC Horsens tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig sidder i straffeboksen.

Matej Delac sidder over for AC Horsens i deres kommende opgave på grund af en skade.

F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele en har skavanker af varierende art. Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til AC Horsens’s stadion.

AC Horsens mod F.C. København – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AC Horsens med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. AC Horsens vandt tre opgør, mens F.C. København sejrede seks gange. En hjemmesejr giver odds 6.50 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 1.55.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem AC Horsens og F.C. København blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem AC Horsens og F.C. København.

AC Horsens mod F.C. København Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Lukas Lerager været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at F.C. København håber, at han kan bygge på mod AC Horsens. Sidstnævnte håber til gengæld på Aron Sigurdarson til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

AC Horsens vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra F.C. København vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede F.C. København tre sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens AC Horsens har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har F.C. København et snit på 2.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af AC Horsenss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.