AC Horsens vs OB – Spilfiduser, Optakt og Odds

OB er på besøg hos AC Horsens den kommende fredag til et opgør på Nordstern Arena Horsens som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

OB er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superligaens kvalifikationsspil, efter at have samlet 35 point sammen på deres første 26 kampe. AC Horsens er 26 point efter i stillingen med 26 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

AC Horsens kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 27 mål. Det er 2.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 23 mål, mens OB præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.3 mål pr. kamp.

AC Horsens har vundet syv sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i 3F Superliga. AC Horsens indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

OB kigger på ni sejre, samt otte uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v OB.

  • Der er scoret imod AC Horsens i 20 af de seneste 22 kampe
  • AC Horsens var i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • AC Horsens har i tabte 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke scorede et mål
  • AC Horsens var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • AC Horsens tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 3 af OB’s seneste 4 udekampe havde over 4.5 mål
  • 5 af OB’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod OB i 6 af de seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod OB i 7 af de seneste 9 udekampe
  • 3 af OB’s seneste 4 udekampe havde over 3.5 mål

Form AC Horsens mod OB

AC Horsens har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-2 sejr over Silkeborg IF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Lyngby Boldklub, siden 0-2 mod FC Midtjylland. AC Horsens har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Nordstern Arena Horsens. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede ni og indkasserede 17 mål.

OB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-3 og 2-0 over AaB samt Silkeborg IF. Serien blev dog bremset mod Lyngby Boldklub i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt OB to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 18 og scorede ti mål.

AC Horsens har opnået 14 point fra deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fire kampe med en score på 20 mål for og 34 imod. OB vandt to sejre i deres foregående 15 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 13 mål og lukkede 33 ind. Dette indbragte dem ti point.

AC Horsens vs OB – Seneste nyt

AC Horsens kan have op til tre fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod OB. Med to spillere i karantæne er AC Horsens tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig sidder i straffeboksen.

AC Horsens må stille op uden Matej Delac den kommende fredag mod OB, da han døjer med en skade.

OB ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AC Horsens på Nordstern Arena Horsens.

Bashkim Kadrii rejser ikke med OB til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AC Horsens mod OB – indbyrdes historik

OB er ubesejret mod AC Horsens i de sidste 8 indbyrdes opgør. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. OB synes at have et godt øje til AC Horsens, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.50 på OB til at vinde igen.

OB scorede i deres seneste 4 opgør mod AC Horsens i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem AC Horsens og OB fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

AC Horsens mod OB Spiltips

Hold godt øje med Anders K. Jacobsen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for AC Horsens. For gæsterne præsterede Bashkim Kadrii tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

AC Horsens høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. OB sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. OB skulle have en god chance for at komme på tavlen på fredag, da AC Horsens kun præsterede en clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens OB landede et snit på 1.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af AC Horsenss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som OB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.