AC Milan mod Bologna i Serie A runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

AC Milan skal teste formen af mod Bologna den kommende mandag, når de mødes i Serie A på San Siro. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Som ligaens førerhold har AC Milan gjort krav på 66 point efter 30. På plads 12 i tabellen har Bologna indsamlet 33 point for 29 kampe.

Bologna vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet AC Milan, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Det er ikke sådan, at AC Milan ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 6 mål imod, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Bologna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v Bologna.

 • AC Milan har ikke tabt deres seneste 10 kampe
 • AC Milan scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • AC Milan vandt deres seneste 3 kampe
 • Der er ikke scoret imod AC Milan i de seneste 4 kampe
 • Bologna har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Bologna i 11 af de seneste 13 udekampe
 • Bologna tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Bologna ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • AC Milan har har ikke tabt i 23 af 24 seneste kampe mod Bologna
 • AC Milan har vandt i 11 af 12 seneste kampe mod Bologna
 • I 13 ud af 14 seneste AC Milan hjemmekampe mod Bologna var antallet af mål under 3.5
 • AC Milan har scorede i 19 af de senest 21 kampe mod Bologna
 • I 7 af de seneste 9 kampe AC Milan har spillet mod Bologna har begge hold scoret

Form AC Milan mod Bologna

AC Milan inde i god stime.

AC Milan er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev SSC Napoli nedlagt 1-0, hvorefter det blev 1-0 mod Empoli. Senest måtte også Cagliari bøje sig i et 1-0 nederlag.

Bologna fortsat skidt kørende.

Bologna har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Torino, hvorefter de mod Fiorentina tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Atalanta, der vandt 0-1.

AC Milan v Bologna Indbyrdes historik

AC Milan vandt 4-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Stadio Renato Dell’Ara i October 2021 i Serie A. Bookmakerne har AC Milan som favoritter til sejren i dette opgør på San Siropå mandag. AC Milan går ind til opgøret med en historik mod Bologna, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem AC Milan og Bologna. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan AC Milan og Bologna hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på San Siro i vente.

AC Milan mod Bologna – Hold øje med…

Selvom han blot var 2 gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Rafael Leao trods alt stadig tegnet sig for 8 mål i denne Serie A sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Bologna.