AC Milan mod Chelsea Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

AC Milan skal op imod Chelsea den kommende tirsdag i et opgør på San Siro. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet har AC Milan samlet 4 point, mens Chelsea har opnået 4 point. Det placerer parterne som henholdsvis nummer 3 og 2 i stillingen. AC Milan går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League med 4 point på kontoen. Det betyder, at de er nødt til at jagte et positivt udfald. En sejr bevarer sandsynligvis chancen for at gå videre, mens en uafgjort muligvis også holder liv i håbet. Et nederlag kan ende med at blive meget dyrt. Chelsea rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med 4 point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på San Siro, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

Når det kommer til mål, er AC Milan ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

AC Milan mod Chelsea Optakt

AC Milan har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Empoli med 1-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Chelsea. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Juventus. AC Milan præsterede kun én sølle sejr på San Siro af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 2 og tabte 3 af disse, hvori de scorede 6 mål og lukkede 7 ind.

Chelsea har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Crystal Palace nedlagt 1-2, hvorpå AC Milan blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Wolverhampton, der blev slået med 3-0. Chelsea vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Såvel AC Milan som Chelsea har lige lovlig vanskeligt ved at holde buret rent i disse tider. Vi sætter derfor næsen op efter en kamp med scoringer af begge parter.

Facts og finurligheder for AC Milan v Chelsea.

 • AC Milan har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
 • AC Milan scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
 • AC Milan har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe AC Milan har spillet, har begge hold scoret
 • AC Milan vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Chelsea i 15 af de seneste 17 kampe
 • Der er scoret imod Chelsea i 10 af de seneste 12 udekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
 • Chelsea scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Chelsea har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 3 AC Milan kampe mod Chelsea var summen af mål under 3.5
 • AC Milan har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Chelsea

AC Milan vs Chelsea – Seneste nyt

AC Milan kan i værste fald risikere at have hele 7 spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp.

Simon Kjær, Davide Calabria, Alexis Saelemaekers, Junior Messias, Mike Maignan, Alessandro Florenzi og Zlatan Ibrahimovic er blandt de 7 spillere, som mangler for AC Milan den kommende tirsdag.

Chelsea har en næsten fuld trup til rådighed den kommende tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til San Siro.

AC Milan mod Chelsea – indbyrdes historik

Med sejre på 3-0 og 3-1 i deres seneste to opgør mod AC Milan ser Chelsea uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. AC Milan går til kampen mod Chelsea med en 0-2-4 statistik for deres seneste 6 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 6 kampe mellem AC Milan og Chelsea.

AC Milan mod Chelsea Spiltips

Alexis Saelemaekers har været stærk for AC Milan i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Chelsea håber, at Cesar Azpilicueta kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

AC Milan har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med 8sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kampe, mens 1 kastede nederlag af sig. Chelsea vandt 4af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede 0uafgjort og tabte 6gange i denne stime. Af deres seneste 10 kampe på San Siro, var AC Milan først på tavlen 6 gange, mens gæsterne scorede kampens åbningsmål 5 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 6 kampe mellem disse to hold. AC Milan præsterede et gennemsnit på 0.34 mål, mens Chelsea snittede 2.33 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af AC Milans sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 8 af de forrige 10 kampe, som Chelsea spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.