AC Milan mod Empoli i Serie A runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Der venter Empoli en svær kamp, når de brager ind i topholdet AC Milan den kommende lørdag til en kamp i Serie A på San Siro. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Som nummer 1 har AC Milan formået at skrabe 60 point sammen for 28 kampe. Med 32 point har Empoli for 28 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 13 i Serie A.

Empoli vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet AC Milan, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

AC Milan har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 9 mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Empoli vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 23 mål i e kampe, lig med et snit på 2.3 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v Empoli.

 • AC Milan har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
 • AC Milan scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • Der er ikke scoret imod AC Milan i 4 af de seneste 5 hjemmekampe
 • AC Milan har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Empoli har ikke vundet deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Empoli i 11 af de seneste 13 kampe
 • Empoli uafgjort 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Empoli ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • I 9 af de seneste 10 kampe AC Milan har spillet mod Empoli har begge hold scoret
 • AC Milan har har ikke tabt i 15 af 17 seneste kampe mod Empoli
 • AC Milan har scorede i de seneste 10 kampe i træk de har spillet mod Empoli
 • I 8 ud af 10 seneste AC Milan kampe mod Empoli var antallet af mål over 2.5
 • I 8 ud af 9 seneste AC Milan hjemmekampe mod Empoli var antallet af mål under 3.5

Form AC Milan mod Empoli

AC Milan bøjer sig ikke

AC Milan ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Udinese. Herefter var de oppe imod Inter i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod SSC Napoli, som blev nedlagt med 1-0.

Empoli drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Empoli i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 2-3 mod Sampdoria og Juventus. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Genoa.

Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær burde være de eneste spillere, som ikke er til rådighed for AC Milan, når de skal i aktion mod Empoli.

AC Milan v Empoli Indbyrdes historik

AC Milan sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 4-2 tilbage i diciembre 2021 i Serie A. AC Milan møder Empoli med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem AC Milan og Empoli bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 9 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan AC Milan og Empoli hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på San Siro i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Rafael Leao. Han har vist flaget for AC Milan med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Empoli har til gengæld forhåbninger om, at Andrea Pinamonti kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.