Hjemmesejr er pligt for Zlatans Milan når Genoa kommer forbi

AC Milan er klare favoritter, når de har besøg af Genoa søndag den 18. kl. 12:30 på San Siro i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.47 i gevinst på oddset. Som nummer 2 i stillingen har AC Milan indsamlet 63 point efter 30 kampe. Med 32 point har Genoa for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 13.

AC Milan vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til Inter når de møder Genoa den kommende søndag.

AC Milan håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AC Milan igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe sikrede AC Milan sig en 3-2 sejr mod Fiorentina, hvorefter de spillede 1-1 mod Sampdoria for senest at sikre en 3-1 sejr mod Parma.

AC Milan går ind til kampen på ryggen af en ikke alt for prangende stime, der siger 3 nederlag i de seneste 6 kampe på hjemmebane. Opgaven den kommende søndag lugter dog af en oplagt mulighed for igen at komme på rette spor med en sejr.

Genoa håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Genoa, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Genoa vandt 2-1 mod Parma, hvorefter de fik 1-1 mod Fiorentina, inden de tabte 3-1 til Juventus i deres seneste kamp.

Genoa kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Genoa.

AC Milan vs Genoa h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Det seneste indbyrdes opgør i Serie A mellem AC Milan og Genoa fandt sted i marts 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i Serie A har AC Milan generelt været dominerende mod Genoa, som de har besejret i 60% af kampene.

  • AC Milan er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AC Milan ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • AC Milan har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Milan kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Genoa har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • Genoa har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Genoa kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Genoa har scoret i seneste 6 af 8 kampe.