Førstepladsen på spil når naboer brager sammen i Milano

AC Milan øjner muligheden for at lukke hullet til Serie As førerhold Inter, når de krydser klinger på San Siro den 21. februar. AC Milan er placeret nummer 2 i stillingen med 49 point for 22 kampe. 1 point foran efter 22 kampe ligger Inter nummer 1.

En sejr til ét af holdene kan meget vel være ensbetydende med titlen, når AC Milan clasher med Inter den kommende weekend på San Siro.

AC Milan drømmer om at stoppe ringe stime.

AC Milan går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. AC Milan sikrede sig en 4-0 sejr mod Crotone, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Spezia, inden de endte med 2-2 uafgjort mod FK Crvena Zvezda i Europa League i deres foregående tre kampe.

Med 4 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kan præstationerne fra AC Milan vel bedst beskrives som ujævne. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende hjemmekamp.

Inter bøjer sig ikke.

Inter går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. I deres tre foregående kampe sikrede Inter sig en komfortabel 2-0 udesejr over Fiorentina, hvorefter de tog spillede 0-0 mod Juventus i Coppa Italia for senest at sikre en 3-1 sejr mod Lazio.

Formkurven har været godkendt uden at være blændende for Inter ude de senere uger. De synes dog at have en god mulighed for tre point den kommende søndag.

AC Milan vs Inter h2h

Inter tabte deres seneste indbyrdes møde i Serie A, da AC Milan noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det omvendte opgør, hvor Inter sikrede alle tre point via en sejr på 4-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Inter går ind til kampen med en 5-3-2 historik mod AC Milan inden deres kommende opgør i Serie A.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AC Milan giver 3.70 for en sejr, uafgjort betaler 3.70 retur, mens Inter giver 2.00 på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.67 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 60% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.15 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics