Monstermøde i Milano

Der spilles fuld runde i den italienske Serie A i løbet af onsdagen og den sidste kamp er samtidig den største. Den finder sted i Milano, hvor to ærkerivaler brager sammen. AC Milan tager imod Juventus på Giuseppe Meazza Stadium, og hjemmeholdet giver fornemme 3.20 for en sejr på oddset. Udesejr til Juventus kan til gengæld spilles til 2.28 på oddset i en kamp, der fløjtes i gang kl. 20.45.

Milan byder op til dans i fantastisk god form. Zlatan og co. har formået at vinde tre kampe i træk og er uden nederlag i deres seneste 13. En førsteplads ligaen er en næsten naturlig konsekvens af det stærke spil, som senest gik ud over Benevento. Her sejrede Milan 2-0 ude trods et rødt kort undervejs. De sætter selvfølgelig næsen op efter at levere endnu et stærkt resultat mod onsdagens modstander.

Juventus’ form er lidt ujævn i øjeblikket. De har tre sejre i fem kampe, men tabte også højst forbløffende sidste kamp inden julepausen. Fiorentina bankede dem med hele 3-0 i Torino. Til gengæld åbnede Juventus så året stærkt med 4-1 over Udinese og selvfølgelig to pinde af Cristiano Ronaldo. Som følge af Milans placering i tabellen er en reaktion nødvendig fra Ronaldo og co.

Juventus har en rigtig god indbyrdes historik mod Milan. Den gamle dame vandt syv af de seneste 10 interne kampe. Af de seneste 10 dueller var der blot én sejr til Milan. Til gengæld vandt Juve ingen af de seneste tre møder, som alle blev spillet i 2020. I fire af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom fire af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Milan scorede i deres seneste 12 kampe, og mindst to mål i deres seneste fem kampe i træk. Defensiven hos Juventus er ikke samme skudsikre bolværk, som man tidligere har set. Til gengæld er de med Ronaldo i front altid farlige i deres egen offensiv. De har næppe råd til nederlag her, så alt i alt finder vi en jagt på scoringer af begge parter for det bedste væddemål.

Flere interessante tips