AC Milan mod Juventus i Serie A runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når AC Milan får besøg af Juventus på San Siro. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i Serie A den kommende søndag.

Som nummer 2 har AC Milan formået at skrabe 48 point sammen for 22 kampe. Med 41 point har Juventus for 22 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i Serie A.

AC Milan vil være på udkig efter at udvide hullet til Juventus i stillingen Serie A, når klubberne står overfor hinanden den kommende søndag.

Juventus kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 6 mål imod. Det giver et snit på 0.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v Juventus.

 • AC Milan scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe AC Milan har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod AC Milan i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
 • AC Milan vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • AC Milan har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Juventus scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
 • Juventus har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Juventus vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • I 12 ud af 14 seneste AC Milan hjemmekampe mod Juventus var antallet af mål under 3.5
 • AC Milan har scoret imod i 16 af de senest 18 kampe mod Juventus
 • AC Milan har har ikke vundet i 8 af 10 seneste kampe mod Juventus
 • AC Milan har tabte i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod Juventus
 • I 3 af de seneste 4 kampe AC Milan har spillet mod Juventus har begge hold scoret

Form AC Milan mod Juventus

AC Milan håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AC Milan i øjeblikket. Mod Venezia satte de sig igennem i en 3-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Genoa. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Spezia.

Juventus i forrygende form.

Juventus har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Roma nedlagt 3-4, hvorpå Udinese blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Sampdoria, der blev slået med 4-1.

AC Milan v Juventus Indbyrdes historik

Sidste gang AC Milan spillede imod Juventus var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Allianz Stadium sluttede 1-1. AC Milan går ind til opgøret med en historik mod Juventus, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Juventus har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor AC Milan og Juventus ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på San Siro.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Zlatan Ibrahimovic. Han har vist flaget for AC Milan med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Juventus har til gengæld forhåbninger om, at Paulo Dybala kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.