AC Milan mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Milan tager mod Newcastle på San Siro, hvor der forventes et spændende opgør den kommende tirsdag. Det er en af 16 kampe i første runde af gruppespillet i Champions League i år.

I deres seneste tre kampe formåede AC Milan først at banke Torino med 4-1. Herefter nedlagde de også Roma med 1-2, inden stimen stoppede mod Inter, der vandt en 5-1 sejr.

Newcastle har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Liverpool. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til Brighton, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Brentford.

AC Milan kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Newcastle kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående otte kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 21 mål imod. Det giver et snit på 2.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

  • AC Milan var i vandt 5 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • AC Milan var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • AC Milan vandt deres seneste 4 kampe
  • AC Milan scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • AC Milan var i vandt 5 af de seneste 7 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 3.5
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 16 udekampe
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Newcastle var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Newcastle scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe

Odds til kampen mellem AC Milan og Newcastle leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: AC Milan (2.45) | Uafgjort (3.60) | Newcastle (2.70)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.20) | BTTS Nej (1.61)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

AC Milan vs Newcastle – Seneste nyt

AC Milan kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Newcastle. Fikayo Tomori behøver ikke klæde om, når AC Milan næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Pierre Kalulu og Ismael Bennacer er blandt de to spillere, som mangler for AC Milan den kommende tirsdag.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder AC Milan.

Det er navne som Javier Manquillo, Emil Krafth og Joseph Willock, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til San Siro.

Lineup AC Milan vs Newcastle

Form AC Milan mod Newcastle

I deres seneste tre kampe formåede AC Milan først at banke Torino med 4-1. Herefter nedlagde de også Roma med 1-2, inden stimen stoppede mod Inter, der vandt en 5-1 sejr.

Newcastle har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Liverpool. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til Brighton, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Brentford.

AC Milan mod Newcastle – indbyrdes historik

Det er første gang AC Milan står Newcastle overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

AC Milan var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Newcastle sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag. Begge parter har været temmelig dårlige til at holde modstanderen fra scoring i den seneste tid. Mens AC Milan formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 kampe på San Siro, holdt Newcastle målet rent nul gange i 10 udekampe.

AC Milan mod Newcastle – Formstærke spillere