AC Milan mod Paris SG – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem AC Milan og Paris SG på tirsdag på San Siro.

Halvvejs igennem gruppespillet kan AC Milan kigge på to opnåede point, hvilket giver en placering som nummer fire i stillingen. Paris SG befinder sig placeret som nummer en på seks point.

AC Milan er stadig på udkig efter deres første sejr i Champions League. Skulle det kikse endnu engang, ligner det en umulig opgave at slutte gruppespillet i top to. Alt i alt ligner kampen i fjerde runde et opgør, der ganske enkelt skal vindes.

Med seks point i bagagen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet står Paris SG på tærsklen til at sikre videre adgang. De kan være heldige at en sejr i fjerde runde allerede sikrer dem adgang til forårets knockout-kampe. Tre point holder dem i hvert fald inde i kampen om førstepladsen.

Når det kommer til mål, er AC Milan ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum syv mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med seks clean sheets undervejs.

Paris SG går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti opgør. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

 • 7 af AC Milan’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 4 AC Milan hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
 • 6 af AC Milan’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
 • I de seneste 4 AC Milan hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
 • 3 af AC Milan’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
 • Paris SG scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
 • Paris SG har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe
 • Paris SG var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
 • Paris SG har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • 8 af Paris SG’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
 • I de seneste 3 AC Milan kampe mod Paris SG var summen af mål under 3.5
 • AC Milan har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Paris SG
 • AC Milan har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Paris SG

Odds til kampen mellem AC Milan og Paris SG leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: AC Milan (3.00) | Uafgjort (3.40) | Paris SG (2.30)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.08) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.20) | BTTS Nej (1.61)

Hent dit risikofrie væddemål her

AC Milan vs Paris SG – Seneste nyt

AC Milan kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp. Malick Thiaw behøver ikke klæde om, når AC Milan næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Theo Hernández, Marco Pellegrino, Pierre Kalulu, Simon Kjær, Marco Sportiello, Mike Maignan, Mattia Caldara og Ismael Bennacer er blandt de otte spillere, som mangler for AC Milan den kommende tirsdag.

Paris SG må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele otte har skavanker af varierende art. Ousmane Dembélé, Achraf Hakimi, Randal Kolo Muani og Layvin Kurzawa har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Paris SG-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Danilo Pereira, Keylor Navas, Marco Asensio, Alexandre Letellier, Sergio Rico, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til San Siro.

Lineup AC Milan vs Paris SG

Form AC Milan mod Paris SG

Bare ét point forhindrer AC Milan i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-0 af Paris SG, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod SSC Napoli. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Udinese, som satte sig igennem med 0-1.

Paris SG har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AC Milan nedlagt 3-0, hvorpå Brest blev fejet til side med 2-3. Senest gik formen ud over Montpellier, der blev slået med 3-0.

AC Milan mod Paris SG – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt Paris SG med 3-0. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat på tirsdag. Paris SG formåede at forblive ubesejrede mod AC Milan i de seneste 3 møder. Som et resultat heraf, siger deres seneste indbyrdes historik mod AC Milan nu 1-2-1.

AC Milan var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Paris SG sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. AC Milan præsterede at åbne scoringen ikke færre end fem gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Paris SG præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i otte af deres seneste 10 udekampe.

AC Milan mod Paris SG – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Olivier Giroud ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Paris SG sætter deres lid til, at Kylian Mbappe kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Champions League.