AC Milan mod Roma i Serie A runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når AC Milan byder Roma op til dans på torsdag på San Siro stadion.

AC Milan lægger beslag på placeringen som nummer 2 i Serie A med 42 point for deres første 19 kampe. Differencen til Roma er 10 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 19 kampe.

Roma går ind til kampen mod AC Milan den kommende torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

AC Milan har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Roma ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v Roma.

 • AC Milan scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • AC Milan har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • AC Milan tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Roma scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe Roma har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Roma i 9 af de seneste 11 udekampe
 • Roma har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Roma vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • AC Milan har scoret imod i 15 af de senest 17 hjemmekampe mod Roma
 • I 6 af de seneste 7 kampe AC Milan har spillet mod Roma har begge hold scoret
 • I 8 ud af 9 seneste AC Milan kampe mod Roma var antallet af mål under 3.5
 • AC Milan har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod Roma
 • AC Milan har har ikke tabt i 7 af 8 seneste kampe mod Roma

Form AC Milan mod Roma

AC Milan håber på yderligere point til samlingen.

AC Milan har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Udinese sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod SSC Napoli fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Empoli blev nedlagt med 4-2.

Roma vanskelige at nedbryde.

Roma er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 1-4 over Spezia samt Atalanta. Serien blev dog bremset mod Sampdoria i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. AC Milan er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Roma giver dig netop nu 4.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 25% chance for at slå AC Milan. Ønsker du at placere dine indsatser på AC Milan, kan de spilles til 1.90 på oddset.

AC Milan v Roma Indbyrdes historik

AC Milan havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i octubre 2021 i Serie A. AC Milan møder Roma med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem AC Milan og Roma kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan AC Milan og Roma hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på San Siro i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Zlatan Ibrahimovic når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for AC Milan, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Tammy Abraham har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Roma, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.