Kjær-løse Milan slagter Salernitana i Serie A

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på San Siro den kommende lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at AC Milan som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Salernitana.

Som nummer 2 har AC Milan formået at skrabe 35 point sammen for 15 kampe. Med 8 point har Salernitana for 15 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 20 i Serie A.

Salernitana går ind til kampen mod AC Milan den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

AC Milan oser af selvtillid inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. AC Milan præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 16 mål, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Hvad målscoring angår, er Salernitana ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 7 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v Salernitana.

  • AC Milan har scoret i seneste 24 af 26 kampe;
  • I 8 of 10 seneste AC Milan kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AC Milan har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod AC Milan i de seneste 8 af 10 kampe.
  • Salernitana ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Salernitana har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Salernitana har indkasseret mål i seneste 14 af 15 kampe;
  • Salernitana har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk.

Form AC Milan mod Salernitana

AC Milan drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Salernitana igennem de seneste ugers kampe. AC Milan har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Atletico Madrid med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Sassuolo. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Genoa.

Salernitana håber på frisk start.

AC Milan går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bare ét point forhindrer Salernitana i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af Sampdoria, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Cagliari. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Juventus, som satte sig igennem med 0-2.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker AC Milan til at have en god chance for endnu en sejr mod Salernitana. Bookmakerne giver AC Milan 82% chance for at tage tre point mod Salernitana. Det svarer til, at man får 1.22 på oddset for sejr til AC Milan, mens uafgjort giver 6.25 gange igen. En væddemål på en udesejr til Salernitana betaler dig pengene 12.00 gange igen på oddset.

AC Milan v Salernitana Indbyrdes historik

Eftersom de to klubber aldrig tidligere har spillet i den bedste række samtidig, er det første gang, at AC Milan møder Salernitana i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor AC Milan og Salernitana ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på San Siro.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Zlatan Ibrahimovic. Han har vist flaget for AC Milan med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Salernitana har til gengæld forhåbninger om, at Federico Bonazzoli kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.