AC Milan mod Sampdoria i Serie A runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

AC Milan skal teste formen af mod Sampdoria den kommende søndag, når de mødes i Serie A på San Siro. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

AC Milan indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 52 point efter 24 kampe. På de 24 runder Sampdoria har afviklet, har de indsamlet 23 point og ligger nummer 16 i stillingen.

Sampdoria går ind til kampen mod AC Milan den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

AC Milan har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Sampdoria ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v Sampdoria.

 • AC Milan scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe AC Milan har spillet, har begge hold scoret
 • AC Milan har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod AC Milan i 8 af de seneste 10 kampe
 • AC Milan vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Sampdoria i 20 af de seneste 22 kampe
 • Sampdoria scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Sampdoria har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Sampdoria tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
 • I 14 ud af 16 seneste AC Milan hjemmekampe mod Sampdoria var antallet af mål under 3.5
 • AC Milan har har ikke tabt i 10 af 12 seneste hjemmekampe mod Sampdoria
 • I 7 ud af 9 seneste AC Milan hjemmekampe mod Sampdoria var antallet af mål under 2.5
 • I 3 af de seneste 4 kampe AC Milan har spillet mod Sampdoria har begge hold scoret
 • AC Milan har scorede i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Sampdoria

Form AC Milan mod Sampdoria

AC Milan inde i god stime.

AC Milan ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Juventus. Herefter var de oppe imod Inter i en kamp, der sluttede 2-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lazio, som blev nedlagt med 4-0.

Sampdoria fortsat skidt kørende.

Sampdoria har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-1 af Juventus. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Spezia, for så at svare igen med en 4-0 sejr over Sassuolo.

Med AC Milan i rigtig god form i de senere uger, hvor Sampdoria ikke har leveret overbevisende, er et spil på AC Milan det oplagte valg. Bookmakerne giver AC Milan 71% chance for at tage tre point mod Sampdoria. Det svarer til, at man får 1.40 på oddset for sejr til AC Milan, mens uafgjort giver 4.90 gange igen. En væddemål på en udesejr til Sampdoria betaler dig pengene 7.00 gange igen på oddset.

AC Milan v Sampdoria Indbyrdes historik

AC Milan havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i august 2021 i Serie A. AC Milan går ind til opgøret med en historik mod Sampdoria, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem AC Milan og Sampdoria kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor AC Milan og Sampdoria ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på San Siro.

Topscorer i form

Hold øje med Zlatan Ibrahimovic når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for AC Milan, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Antonio Candreva har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Sampdoria, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.