AC Milan mod Sassuolo – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Milan tager på lørdag imod Sassuolo i Serie A på San Siro.

Hjemmeholdet AC Milan er nummer tre i Serie A stillingen efter 33 point for deres første 17 kampe. Sassuolo følger dem i haserne, 16 point efter for 17 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 15 i tabellen.

Hold godt øje med mål, når Sassuolo spiller kamp på lørdag, for begge hold var på tavlen utrolige 8 gange i træk i deres kampe.

AC Milan har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Sassuolo er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Sassuolo præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

AC Milan er noteret for ti sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Serie A i denne sæson.

Sassuolo har indtil videre præsteret fire sejre og fire uafgjorte samt ni nederlag i Serie A. Sassuolo kiksede med at holde buret rent i deres seneste 25 kampe.

Vores tip

  • 9 af AC Milan’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe AC Milan har spillet, har begge hold scoret
  • AC Milan scorede i deres seneste 8 kampe
  • 8 af AC Milan’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod AC Milan i 10 af de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Sassuolo i de seneste 21 kampe
  • Der er scoret imod Sassuolo i de seneste 17 udekampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe Sassuolo har spillet, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Sassuolo har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 7 Sassuolo kampe, har summen af mål været over 2.5

Form AC Milan mod Sassuolo

AC Milan er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 3-0 over Newcastle samt Monza. Serien blev dog bremset mod Salernitana i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. AC Milan vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Serie A, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede ni mål og lukkede tre.

Bare ét point forhindrer Sassuolo i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Cagliari, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Udinese. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Genoa, som satte sig igennem med 1-2. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt Sassuolo to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 11 mål.

AC Milan noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede seks mål, men indkasserede også fire selv. Sassuolo scorede ni mål og indkasserede selv 14 i deres foregående otte opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Serie A. Dette førte til to sejre og syv point.

AC Milan vs Sassuolo – Seneste nyt

AC Milan kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Malick Thiaw behøver ikke klæde om, når AC Milan næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Tommaso Pobega, Noah Okafor, Yunus Musah, Malick Thiaw, Marco Pellegrino, Pierre Kalulu, Marco Sportiello og Mike Maignan er alle ude af truppen, som AC Milan tager imod Sassuolo med på San Siro.

I værste fald må Sassuolo finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Serie A.

Det er navne som Gregoire Defrel, Uros Racic, Matias Vina, Mattia Viti, Pedro Obiang og Andrea Consigli, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til San Siro.

AC Milan mod Sassuolo – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang AC Milan stod overfor Sassuolo. Det sluttede 2-5 i en fremragende Serie A duel imellem klubberne. AC Milan plejer at være ok med at møde Sassuolo, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på San Siro.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes Serie A opgør mellem AC Milan og Sassuolo blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem AC Milan og Sassuolo fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

AC Milan mod Sassuolo Spiltips

Luka Jovic har tre mål i seks Serie A kampe for AC Milan, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Sassuolo. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Domenico Berardi, der har banket fire mål ind i Serie A.

AC Milan var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Sassuolo sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag. Sassuolo scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. AC Milan var først på pletten i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AC Milan præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Sassuolo snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af AC Milans sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.