AC Milan mod Spezia i Serie A runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på San Siro den kommende mandag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at AC Milan som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Spezia.

Som nummer 2 har AC Milan formået at skrabe 48 point sammen for 21 kampe. Med 19 point har Spezia for 21 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i Serie A.

Spezia går ind til kampen mod AC Milan på mandag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er Spezia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v Spezia.

  • AC Milan scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe AC Milan har spillet, har begge hold scoret
  • AC Milan vandt deres seneste 4 kampe
  • AC Milan har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Spezia i 21 af de seneste 23 udekampe
  • Spezia har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Spezia tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Spezia scorede i deres seneste 4 kampe
  • Spezia har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 AC Milan kampe mod Spezia var summen af mål under 3.5

Form AC Milan mod Spezia

AC Milan håber på yderligere point til samlingen.

AC Milan er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 3-0 over Roma samt Venezia. Serien blev dog bremset mod Genoa i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Spezia håber på yderligere point til samlingen.

Spezia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke SSC Napoli med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Verona. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Genoa.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af AC Milan til 1.30 på oddset virker som et fristende bud på på mandag. Bookmakerne giver AC Milan 77% chance for at tage tre point mod Spezia. Det svarer til, at man får 1.30 på oddset for sejr til AC Milan, mens uafgjort giver 5.30 gange igen. En væddemål på en udesejr til Spezia betaler dig pengene 9.50 gange igen på oddset.

AC Milan v Spezia Indbyrdes historik

AC Milan havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i Serie A. AC Milan går ind til opgøret med en historik mod Spezia, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor AC Milan og Spezia ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på San Siro.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Zlatan Ibrahimovic. Han har vist flaget for AC Milan med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Spezia har til gengæld forhåbninger om, at Emmanuel Quartsin Gyasi kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.