Napoli har brug for reaktion i topkamp mod Milan

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når AC Milan får besøg af SSC Napoli på San Siro. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i Serie A den kommende søndag.

Som nummer 2 har AC Milan formået at skrabe 39 point sammen for 17 kampe. Med 36 point har SSC Napoli for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i Serie A.

Udover håneret og tre point har SSC Napoli også udsigt til at overhale AC Milan i Serie A stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende søndag, men motivationen vil være i top.

AC Milan oser af selvtillid inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. AC Milan præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

SSC Napoli kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v SSC Napoli.

 • AC Milan scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
 • SSC Napoli scorede i 45 af deres seneste 47 kampe
 • SSC Napoli har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste udekampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe SSC Napoli har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod SSC Napoli i 8 af de seneste 9 kampe
 • SSC Napoli har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • AC Milan har har ikke vundet i 18 af 20 seneste kampe mod SSC Napoli
 • I 12 ud af 13 seneste AC Milan hjemmekampe mod SSC Napoli var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 4 AC Milan hjemmekampe mod SSC Napoli var summen af mål under 2.5
 • AC Milan har scoret imod i 11 af de senest 13 kampe mod SSC Napoli
 • I 3 ud af 4 seneste AC Milan hjemmekampe mod SSC Napoli var antallet af mål under 1.5

Form AC Milan mod SSC Napoli

AC Milan vanskelige at nedbryde.

De seneste tre kampe har for AC Milan givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Salernitana med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Liverpool. Deres seneste opgør, mod Udinese, indbragte et point i en1-1 kamp.

SSC Napoli drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er alt eller intet for SSC Napoli i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-3 nederlag mod Atalanta, hvortil de svarede igen mod Leicester i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Empoli.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til AC Milan det bedste spil til 2.32 på oddset. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.32, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AC Milan 43% chance for at banke SSC Napoli. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod SSC Napoli udbetaler 2.95 i gevinst på oddset for en sejr.

AC Milan v SSC Napoli Indbyrdes historik

AC Milan trak det korteste strå, da SSC Napoli vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Serie A. Resultatet var revanche for den 3-1 sejr AC Milan noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har AC Milan som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.32, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AC Milan 43% chance for at banke SSC Napoli. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod SSC Napoli udbetaler 2.95 i gevinst på oddset for en sejr. AC Milan møder SSC Napoli med en historik imellem klubberne, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem AC Milan og SSC Napoli var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor AC Milan og SSC Napoli ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på San Siro.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Zlatan Ibrahimovic. Han har vist flaget for AC Milan med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

SSC Napoli har til gengæld forhåbninger om, at Fabian kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.