AC Milan mod Udinese i Serie A runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Der venter Udinese en svær kamp, når de brager ind i topholdet AC Milan den kommende fredag til en kamp i Serie A på San Siro. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Som nummer 1 har AC Milan formået at skrabe 56 point sammen for 26 kampe. Med 24 point har Udinese for 26 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i Serie A.

Udinese vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet AC Milan, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

AC Milan har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 10 mål. Det er lig med 1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Udinese vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål i e kampe, lig med et snit på 2 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Milan v Udinese.

 • AC Milan scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • AC Milan vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • AC Milan har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod AC Milan i de seneste 3 hjemmekampe
 • Udinese har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Udinese i 10 af de seneste 12 udekampe
 • Udinese ikke scoret i deres seneste 4 udekampe
 • Udinese tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • I 20 ud af 22 seneste AC Milan kampe mod Udinese var antallet af mål under 3.5
 • AC Milan har scorede i 21 af de senest 22 hjemmekampe mod Udinese
 • AC Milan har har ikke tabt i 15 af 17 seneste hjemmekampe mod Udinese
 • I 8 af de seneste 10 kampe AC Milan har spillet mod Udinese har begge hold scoret
 • AC Milan har scoret imod i 16 af de senest 18 hjemmekampe mod Udinese

Form AC Milan mod Udinese

AC Milan inde i god stime.

AC Milan er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 1-0 over Lazio samt Sampdoria. Serien blev dog bremset mod Salernitana i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Udinese fortsat skidt kørende.

Udinese har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Genoa, før de sejrede 2-0 mod Torino. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-0 nederlag mod Verona.

AC Milan vs Udinese – Seneste nyt Udinese ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AC Milan på San Siro.

AC Milan v Udinese Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da AC Milan senest mødte Udinese på Dacia Arena – Stadio Friuli. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. AC Milan går ind til opgøret med en historik mod Udinese, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem AC Milan og Udinese bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 8 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan AC Milan og Udinese hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på San Siro i vente.

Der var under 2.5 mål i 4 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens AC Milan har et gennemsnit på 1.3 goals mål i de opgør, har Udinese et snit på 1.1 goals, og begge hold til ikke at score gav gevinst 2 times gange.

Manden med målnæsen

Hold øje med Zlatan Ibrahimovic når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for AC Milan, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Beto har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Udinese, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.