AC Milan møder Liverpool på perfekt tidspunkt

AC Milan tager imod Liverpool på tirsdag til en sidste kamp i gruppespillet i Champions League i denne omgang. Hvem skal med til forårets knockout-kampe, hvem bliver efterladt i kulden? Brikkerne falder på plads i denne sjette runde. 

Når det kommer til mål, er AC Milan ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

The Reds rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

AC Milan v Liverpool statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til AC Milan kaster 2.08 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.90 gange igen. Endelig er der 3.30 på oddset for en sejr til The Reds.

AC Milan har masser på spil inden denne sidste runde. De kan tage andenpladsen og de kan ende dagen på fjerdepladsen. Uafgjort kan være nok til at bevare tredjepladsen, hvis de får lidt hjælp fra den anden kamp.

Liverpool har intet på spil. Førstepladsen er for længst sikret og kampen er blot distraktion.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Liverpool til 3.30 på oddset. Et væddemål på Liverpool giver dig netop nu 3.30 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 30% chance for at slå AC Milan. Ønsker du at placere dine indsatser på AC Milan, kan de spilles til 2.08 på oddset.

Facts og finurligheder for AC Milan v Liverpool.

  • AC Milan ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste AC Milan kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AC Milan har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • AC Milan har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • Liverpool har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Liverpool har scoret i seneste 14 af 16 kampe.

Lineup AC Milan vs Liverpool

Form AC Milan møder Liverpool

AC Milan har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Sassuolo. De svarede stærkt igen mod Genoa, som blev slået 3-0, før de sejrede 2-0 over Salernitana.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Southampton nedlagt 4-0, hvorpå Everton blev fejet til side med 1-4. Senest gik formen ud over Wolves, der blev slået med 0-1.

AC Milan v Liverpool Indbyrdes historik

The Reds havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i september 2021 i Champions League. AC Milan møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-4 for deres seneste 5 kampe i Champions League. I de foregående 5 kampe mellem AC Milan og Liverpool bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til AC Milan spilles til 2.08, mens bedste odds på uafgjort er 3.90. Endelig kaster en udesejr til Liverpool 3.30 af sig på oddset.

Formstærk måltyv

At præstere 3 mål i de foregående seks kampe for AC Milan gør naturligt Zlatan Ibrahimovic til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med. Mohamed Salah scorede 3 gange i de seneste seks kampe for Liverpool og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.