AC Milan skal tage ligaform med ind i i Champions League

Vi er fremme ved i 4. runde i gruppespillet i dette års i Champions League, og der venter en spændende kamp på San Siro. Her tager AC Milan imod FC Porto den kommende onsdag i en duel, hvor tre vigtige point er på spil. 

Når det kommer til mål, er AC Milan ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er FC Porto ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

AC Milan vs FC Porto stats and analysis

Spørger du bookmakerne er AC Milan favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 2.00, da AC Milan vurderes til at have 50%chance for at slå FC Porto. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.60 at hente sig på oddset, mens sejr til FC Porto kan spilles til 3.80.

AC Milan har ikke haft meget at glæde sig over endnu i Champions League-turneringen, hvor det er blevet til tre nederlag indtil videre. Bliver det heller ikke til point i 4. runde, er turneringen overstået for deres vedkommende.

FC Porto går ind til deres kamp i 4 runde af Champions League med 4 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra San Siro, hvis de skal videre til næste runde. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver AC Milan50% chance for at tage tre point mod FC Porto. Det svarer til, at man får 2.00 på oddset for sejr til AC Milan, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til FC Porto betaler dig pengene 3.80 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for AC Milan vs FC Porto.

  • AC Milan har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
  • AC Milan ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • AC Milan ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • AC Milan har tabt i seneste 5 af 6 kampe.
  • I 4 of 6 seneste FC Porto kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Porto har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Lineup AC Milan vs FC Porto

Form AC Milan møder FC Porto

AC Milan er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Bologna nedlagt 4-2, hvorefter det blev 1-0 mod Torino. Senest måtte også Roma bøje sig i et 2-1 nederlag.

FC Porto har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AC Milan nedlagt 1-0, hvorpå Tondela blev fejet til side med 1-3. Senest gik formen ud over Boavista, der blev sænket med slået 4-1.

AC Milan v FC Porto Indbyrdes historik

AC Milan trak det korteste strå, da FC Porto vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Champions League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr AC Milan noterede sig i den forrige kamp. AC Milan går ind til opgøret med en historik mod FC Porto, der siger 1-0-1 for deres seneste 2 kampe i Champions League.

Spørger du bookmakerne er AC Milan favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 2.00, da AC Milan vurderes til at have 50%chance for at slå FC Porto. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.60 at hente sig på oddset, mens sejr til FC Porto kan spilles til 3.80.

Topscorer i form

Zlatan Ibrahimovic scorede 2 gange i de seneste seks kampe for AC Milan, og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her. FC Porto satser på Mehdi Taremi til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 4 mål.