AC Milan vs B. Dortmund – Optakt, bedste Odds og gode tips

AC Milan skal op imod B. Dortmund på tirsdag i en duel på San Siro. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Denne gruppe blev betragtet som “Dødens Gruppe” fra begyndelsen, og den har indfriet sit løfte. Alle slår alle, og gruppen er stadig helt åben. Men en Dortmund-sejr, parret med at PSG undgår nederlag mod Newcastle, ville betyde, at Dortmund booker deres plads i næste runde.

Når det kommer til mål, er AC Milan ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne fem gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum otte mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er B. Dortmund ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede syv mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

 • 9 af AC Milan’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 6 AC Milan hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
 • 5 af AC Milan’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
 • Der er scoret imod AC Milan i de seneste 5 kampe
 • AC Milan har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • B. Dortmund har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste kampe
 • B. Dortmund har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste udekampe
 • B. Dortmund scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
 • I 7 af de seneste 9 udekampe B. Dortmund har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod B. Dortmund i 8 af de seneste 9 udekampe
 • I de seneste 3 AC Milan kampe mod B. Dortmund var summen af mål under 1.5
 • I de seneste 3 AC Milan kampe mod B. Dortmund var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 AC Milan kampe mod B. Dortmund var summen af mål under 3.5

Odds til kampen mellem AC Milan og B. Dortmund leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: AC Milan (1.95) | Uafgjort (3.75) | B. Dortmund (3.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.95) | Over 2.5 (1.85)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.00) | BTTS Nej (1.75)

Hent dit risikofrie væddemål her

AC Milan vs B. Dortmund – Seneste nyt

AC Milan kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er AC Milan tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Olivier Giroud og Malick Thiaw sidder i straffeboksen.

Noah Okafor, Rafael Leao, Marco Pellegrino, Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Marco Sportiello, Mike Maignan, Mattia Caldara og Ismael Bennacer er blandt de ni spillere, som mangler for AC Milan den kommende tirsdag.

I værste fald må B. Dortmund finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League. Blandt de fraværende spillere i B. Dortmund-truppen, er Marcel Lotka i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Sebastien Haller, Karim Adeyemi, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til San Siro.

Lineup AC Milan vs B. Dortmund

Form AC Milan mod B. Dortmund

AC Milan virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Paris SG, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod Lecce, hvorpå Fiorentina blev besejret 1-0.

B. Dortmund har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Newcastle med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod VfB Stuttgart. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-2 over B. M’gladbach.

AC Milan mod B. Dortmund – indbyrdes historik

Når AC Milan går ind til kampen mod B. Dortmund på San Siro, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 2-1-3 i deres tidligere seks opgørs.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i to af de seneste seks kampe mellem AC Milan og B. Dortmund.

AC Milan var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. B. Dortmund sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. I deres seneste 10 udekampe scorede B. Dortmund kampens åbningsmål fem gange, mens gæsterne var på tavlen først i fem af 10 hjemmekampe.

AC Milan mod B. Dortmund – Hold øje med…

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Champions League kampe, håber AC Milan stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter B. Dortmund deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Champions League kampe.