AC Milan vs SSC Napoli – Spilfiduser, Optakt og Odds

SSC Napoli rejser til San Siro for at møde AC Milan på onsdag til det første af to opgør i Champions League Quarter Finals-finalen.

AC Milan sikrede sig en plads i denne runde ved at slå Tottenham ud i 1/8-finalen. Selvom de kun spillede uafgjort i returkampen, var sejren i første kamp nok til at sikre dem videre adgang med et samlet resultat på 1-0. SSC Napoli præsterede et solidt samlet resultat på 5-0 mod Eintracht i 1/8-finalen. De vandt både hjemme- og udekampen og efterlod dermed meget lidt tvivl om, hvem der var det bedste hold.

Det ligner en meget lige duel, når AC Milan og SSC Napoli træder an mod hinanden på San Siro. Det kan vise sig at være en fordel for sidstnævnte at åbne på udebane, men det ligner som udgangspunkt rent gætværk, hvordan denne første kamp vil udfolde sig.

AC Milan v SSC Napoli statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AC Milan giver 2.70 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens SSC Napoli giver 2.60 på oddset.

Når det kommer til mål, er AC Milan ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum ni mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

SSC Napoli kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i ti scoringer imod, eller et snit på en pr. kamp, hvor de holdt rent bur fire gange.

  • AC Milan har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • 8 af AC Milan’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af AC Milan’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 4 AC Milan hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • AC Milan scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • SSC Napoli har i vandt de seneste 7 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • SSC Napoli har i vandt 8 af de seneste 9 kampe ikke indkasseret et mål
  • SSC Napoli vandt 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • SSC Napoli har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste udekampe
  • SSC Napoli var i vandt 12 af deres seneste 14 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Odds til kampen mellem AC Milan og SSC Napoli leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: AC Milan (2.70) | Uafgjort (3.30) | SSC Napoli (2.60)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.73) | Over 2.5 (2.10)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.91) | BTTS Nej (1.91)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

AC Milan vs SSC Napoli – Seneste nyt

AC Milan kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp.

Simon Kjaer, Rade Krunic, Fode Ballo-Toure, Ante Rebic, Divock Origi, Junior Messias, Mike Maignan, Alessandro Florenzi og Zlatan Ibrahimovic er blandt de ni spillere, som mangler for AC Milan den kommende onsdag.

Lineup AC Milan vs SSC Napoli

Form AC Milan mod SSC Napoli

AC Milan har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Udinese gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-1. De revancherede de med en sejr på 0-4 over SSC Napoli, inden de senest spillede 0-0 mod Empoli.

SSC Napoli har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Torino med 0-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-4 mod AC Milan. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Lecce.

AC Milan mod SSC Napoli – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på onsdag. AC Milan går til kampen mod SSC Napoli med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem AC Milan og SSC Napoli.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til AC Milan spilles til 2.70, mens bedste odds på uafgjort er 3.30. Endelig kaster en udesejr til SSC Napoli 2.60 af sig på oddset.

AC Milan høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. SSC Napoli sikrede sig ni sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt en nederlag. Af deres seneste 10 kampe på San Siro, var AC Milan først på tavlen fem gange, mens gæsterne scorede kampens åbningsmål otte gange i 10 udekampe.

AC Milan mod SSC Napoli – Formstærke spillere

Det er en stærk sæson San Siro har gang i med foreløbig fire mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for SSC Napoli.