AC Milan vs Tottenham – Optakt, bedste Odds og gode tips

Tottenham svinger forbi San Siro på tirsdag til den første af to dueller i Champions League-turneringens 1/8-finale mod AC Milan.

AC Milan måtte svede lidt mere end forventet før pladsen i knockout-fasen var sikret med 10 point på kontoen. To nederlag undervejs tog vinden lidt ud ad sejlene, og de skal vise mere for at overleve en hård opgave som Tottenham.

Tottenham formåede på en eller anden måde at sikre førstepladsen i gruppespillet, på trods af beskedne tre sejre af seks mulige. Det blev deres redning, at de kun tabte én gang, og som gruppevinder er kikkerten også rettet imod at overleve denne første hindring, som AC Milan udgør.

AC Milan formåede at holde forfølgerne bag sig i gruppespillet, selv om de oplevede et par skuffende nedture undervejs. At tabe to gange af seks mulige har givet dem et fingerpeg om, hvor fokuserede de skal være på dette stadie af turneringen for at kunne overraske mod en modstander som Tottenham.

Tottenham går ind til denne runde med håbet om, at deres lejlighedsvis skuffende præstationer i gruppen kun fungerede som opvarmning til de gode ting, der venter. De går til deres opgør mod AC Milan som favoritter og har ingen planer om at forlade turneringen.

AC Milan v Tottenham statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AC Milan giver 2.63 for en sejr, uafgjort betaler 3.25 retur, mens Tottenham giver 2.60 på oddset.

Det er ikke sådan, at AC Milan ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Tottenham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

  • 16 af AC Milan’s seneste 18 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod AC Milan i de seneste 11 kampe
  • 7 af AC Milan’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • AC Milan har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • AC Milan har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • 5 af Tottenham’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham scorede i 6 af deres seneste 7 udekampe
  • 3 af Tottenham’s seneste 4 udekampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod Tottenham i 6 af de seneste 8 udekampe

Mangler du en bookmaker til AC Milan vs Tottenham? Få et risikofri bet her.

AC Milan vs Tottenham – Seneste nyt

AC Milan kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp.

Simon Kjaer, Rade Krunic, Fode Ballo-Toure, Ante Rebic, Divock Origi, Junior Messias, Mike Maignan, Alessandro Florenzi og Zlatan Ibrahimovic er blandt de ni spillere, som mangler for AC Milan på tirsdag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder AC Milan.

Det er navne som Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til San Siro.

Lineup AC Milan vs Tottenham

Form AC Milan mod Tottenham

AC Milan har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Sassuolo tabte de 2-5, Inter også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor AC Milan formåede at vinde 1-0 over Torino.

I deres seneste tre kampe formåede Tottenham først at banke Preston med 0-3. Herefter nedlagde de også Manchester City med 1-0, inden stimen stoppede mod Leicester, der vandt en 4-1 sejr.

AC Milan mod Tottenham – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem AC Milan og Tottenham daterer sig nogle år tilbage, da Tottenham vandt 1-0 på undefined. Mon ikke vi kan regne med, Tottenham glæder sig til at forny bekendtskabet. AC Milan vandt nul af deres foregående fire kampe mod Tottenham, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.25 i skrivende stund.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til AC Milan spilles til 2.63, mens bedste odds på uafgjort er 3.25. Endelig kaster en udesejr til Tottenham 2.60 af sig på oddset.

AC Milan var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Tottenham sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. Af deres seneste 10 kampe på San Siro, var AC Milan først på tavlen seks gange, mens gæsterne scorede kampens åbningsmål fem gange i 10 udekampe.

Hold øje med…

Hold øje med Olivier Giroud, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten to gange i seks kampe i alle turneringer for AC Milan, mens sæsontotalen læser otte kasser lige nu.

Harry Kane har stået det rette sted to gange i seks kampe i alle turneringer for Tottenham, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 17 mål.