Ære og førstepladsen på spil når Schweiz møder Spanien

Der er kick off kl. 20.45 når Schweiz byder Spanien velkommen i en duel anført af dommer William Collum fra Skotland. Spanien vandt det omvendte opgør med beskedne 1-0, og Schweiz har i det hele taget været i stand til at byde spanierne seriøs modstand i deres seneste landskampe mod hinanden. De delte eksempelvis i porten i en venskabskamp i 2018, som sluttede 1-1. Har man et godt øje til Spanien, skal man vædde på 2-tallet til odds 1.91, mens der er odds 4.50 for en overraskende hjemmesejr.

Det har været et overraskende ringe år for det schweiziske landshold, som endnu har første sejr til gode i 2020. Man skal mange år tilbage i tiden for at finde en serie på seks kampe i træk uden sejr til alpelandet. Spanien kører heller ikke på højeste klinge og ankommer hertil uden sejr i deres seneste to kampe og i tre af de seneste fire.

Deres nylige historik imod hinanden indikerer ikke, at en målfest er nært forestående. Spanien kommer desuden fra fire landskampe i træk, der sluttede med cifrene 0-0, 1-0, 0-1 og 1-1. Ingen af Spaniens seneste seks udekampe havde mere end to mål.

Førstepladsen er på spil her for Spanien, hvilket vi regner med i sidste ende gør udslaget. Det bliver for dyrt ikke at vinde, men Schweiz skal nok gøre livet surt for spanierne igen, de vil trods alt gerne snart smage sejrens sødme igen. Med tanke på Spaniens seneste målfattige kampe tvivler vi kraftigt på målfest og tager chancen på nedenstående.

Flere interessante tips