AGF holder momentum og nedlægger AaB

AGF tager søndag eftermiddag imod AaB i dét, som begge klubber kalder en jysk klassiker. Det er utrolige sjette gang alene i 2020, de står overfor hinanden, så der kan dårligt være meget, som kan overraske nogen af parterne efterhånden. Hvis alt flasker sig, kan AGF med en sejr til 2.15 på oddset overtage førstepladsen. AaB vil med en sejr til 4.40 på oddset vil være sikre på at gå til pause med en placering i top seks.

AGF går ind til kampen med tre sejre i træk, hvoraf den ene kom i pokalturneringen onsdag aften. To af sejrene var mod Horsens, som man nu har banket syv gange i træk. AaB kommer fra en vild 3-2 kamp mod Lyngby, og det var første sejr i fem kampe, som også har medbragt et skuffende exit fra pokalturneringen mod B 93 fra 2. division.

Som ovennævnt har de mødt hinanden imponerende fem gange i år, og den første af disse kampe blev altså først spillet i juni! Dén kamp tog AGF sig kærligt af med sin fjerde sejr i træk over AaB, men siden er momentum svinget den modsatte vej og AaB har taget tre sejre og en pointdeling i deres seneste fire opgør. Dermed er stillingen for de seneste 10 kampe den meget jævnbyrdige 4-2-4.

AGF kan som sagt ende med at holde jul på førstepladsen, hvis de besejrer AaB og de øvrige resultater flasker sig. Hvis det ikke kan opildne til en sidste fremragende indsats inden pausen, er det svært at se, hvad der skulle kunne. AaB tabte deres seneste to udekampe, AGF har vist, at formen er god med sejre sikret på sene scoringer i seneste kampe. De hungrer desuden efter at stoppe den negative stime mod AaB. Derfor spilles et-tallet.

Flere interessante tips