AGF mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når AGF tørner sammen med rivaler AaB i et derby 3F Superliga den kommende lørdag på Ceres Park.

AGF er nummer 5 med 13 point og en målscore på 11-9, mens AaB ligger nummer 11 med 9 point og en målscore på 8-11.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

AGF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 9 kampe, hvori de noterede sig 4 sejre og 4 nederlag i 3F Superliga.

AaB kigger på 2 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 4 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v AaB.

  • AGF har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • AGF scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod AaB i 12 af de seneste 13 udekampe
  • AaB har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • AaB tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form AGF mod AaB

AGF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-8 sejr over Vatanspor. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-3 til FC Nordsjælland, siden 1-0 mod Silkeborg IF.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og AGF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.AGF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 3 gange og tabte 1, mens de scorede 9 og lukkede 7 mål ind.

AaB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Randers FC gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 0-2 over FC Midtjylland, inden de senest spillede 1-1 mod Lyngby Boldklub.AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 6.

AGF scorede 6 mål og indkasserede 4 i deres seneste 5 kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 9 point og 3 sejre.AGF scorede 3 mål og indkasserede selv 9 i deres foregående 5 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til 0 sejre og 1 point.

AGF vs AaB – Seneste nyt

AaB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder AGF.Blandt de fraværende spillere i AaB-truppen, er Lars Kramer i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Daniel Granli og Kasper Waarst Høgh, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Ceres Park.

AGF mod AaB – indbyrdes historik

AGF sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod AaB.I det seneste opgør mellem disse to løb AGF med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag.AGF plejer at byde at møde AaB, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.07.

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Patrick Mortensen viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og AGF bør bringe ham i spil mod AaB. Sidstnævnte ankommer med Allan Sousa, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.

AaB lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens AGF præsterede 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Ceres Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens AaB snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af AGFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som AaB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.