AGF mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF agerer værter på Ceres Park for gæsterne fra Brøndby IF til et opgør i 3F Superliga på søndag.

AGF er nummer 6 i tabellen med 17 point efter 13 kampe, mens Brøndby IF rangerer som nummer 8 med 16 point efter 13 kampe.

Brøndby IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. AGF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Brøndby IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Brøndby IF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

AGF har vundet 5 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. AGF har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Brøndby IF har indtil videre præsteret 4 sejre og 4 uafgjorte samt 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v Brøndby IF.

  • Der er scoret imod AGF i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • AGF har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i 6 af de seneste 7 kampe
  • AGF har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 13 af de seneste 15 udekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Brøndby IF scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe

Form AGF mod Brøndby IF

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Midtjylland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 0-3 over AB Gladsaxe, inden de senest spillede 1-1 mod FC Nordsjælland. AGF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 9mål, men lukkede også 6 ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Brøndby IF i øjeblikket. Mod Randers FC satte de sig igennem i en 2-3 sejr, før de spillede 1-1 mod F.C. København. I sidste runde gik de dog ned med 4-0 mod Aarhus Fremad. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Brøndby IF i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Brøndby IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 7 mål.

AGF har opnået 8 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 8 mål for og 7 imod. Brøndby IF vandt 2 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 7 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 8 point.

AGF vs Brøndby IF – Seneste nyt

AGF kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brøndby IF på søndag. Nicolai Poulsen og Frederik Tingager er ikke til rådighed for AGF-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Alexander Munksgaard, Frederik Tingager, Mikael Anderson og Oliver Lund er alle ude af truppen, som AGF tager imod Brøndby IF med på Ceres Park.

Brøndby IF har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Brøndby IF-truppen, er Sigurd Rosted i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AGF mod Brøndby IF – indbyrdes historik

AGF har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Brøndby IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Brøndby IF med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. AGF vandt 3 af deres foregående 10 kampe mod Brøndby IF, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.35 i skrivende stund.

Brøndby IF scorede i deres seneste 8 opgør mod AGF i 3F Superliga. Begge hold scorede i 7 af de seneste 10 kampe mellem AGF og Brøndby IF.

AGF mod Brøndby IF Spiltips

Patrick Mortensen fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for AGF. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Ohi Anthony Omoijuanfo i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for Brøndby IF.

AGF høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 3 nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 6 nederlag. Brøndby IF præsterede blot at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 udekampe. AGF formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på Ceres Park.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens AGF har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Brøndby IF et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 3 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af AGFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Brøndby IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.