Brøndby går efter førstepladsen i Aarhus

Brøndby har mulighed for at generobre førstepladsen i stillingen, når de mandag aften er på besøg i Ceres Park, hvor hjemmeholdet AGF holder til. Mandagskampen ledes af dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt, som fløjter opgøret i gang kl. 19.00, og det er med AGF som smal favorit til sejren. Der er 2.40 på oddset til hjemmeholdet, mens gæsterne giver 2.85 gange pengene igen på oddset.

Det er 106. gang, at de to brager sammen i det, som igennem tiderne har udviklet sig til en seriøs rivalitet, og trods utallige nedture igennem de senere, har AGF altid været mere end klar til kamp, når Brøndby har været modstanderen. Brøndby er dog stadig i førersædet med 57 sejre mod AGFs 29.

Brøndby er i stærk form og tæller vi pokalturneringen med, ankommer de til Aarhus med fire sejre på stribe. Tre nye point vil sende dem tilbage på den førsteplads, som FC Midtjylland overtog med lørdagens sejr i Vejle. AGF har til gengæld to nederlag i træk, og en enkelt sejr over Lyngby som den eneste gevinst i ordinær spilletid i deres seneste seks kampe.

Brøndby har igennem tiderne haft det meget svært i Aarhus, men de vandt det seneste besøg her, og vi forestiller os, at det giver en ekstra tro på tingene, når de træder an mandag aften. At have dén sejr på rygraden kan umuligt være en bagdel. AGF virker ikke i topform i øjeblikket, defensiven formår ikke at holde nullet, og derfor læner vi os op ad en udesejr.

Flere interessante tips