AGF mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF står overfor AGF på søndag i et 3F Superliga møde på Ceres Park.

På en tredjeplads i tabellen har Brøndby IF opnået 15 point på de første syv afviklede runder. AGF samlede 12 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 5 i 3F Superliga stillingen af sig.

AGF og Brøndby IF er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende 3F Superliga duel?

AGF har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Brøndby IF ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

AGF har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i 3F Superliga i denne sæson efter syv kampe. De kan i stedet fremvise tre sejre og tre uafgjorte. AGF var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Brøndby IF har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet fremvise fem sejre og to nederlag. Brøndby IF scorede mindst én gang i deres 13 forudgående kampe.

Vores tip

  • AGF scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • AGF scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • AGF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • 5 af AGF’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • Brøndby IF scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Brøndby IF scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • 8 af Brøndby IF’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Brøndby IF har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål

Form AGF mod Brøndby IF

AGF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod OB, før de nedlagde Lyngby Boldklub med 1-0. Mod FC Midtjylland blev der delt i porten i en 1-1 kamp. AGF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede ni og lukkede ni mål ind.

Brøndby IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Midtjylland nedlagt 0-1, hvorpå Vejle Boldklub blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Randers FC, der blev slået med 3-1. Brøndby IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led et nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

AGF opnåede nul sejre og to point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv seks ind. Af deres seneste tre kampe mod hold fra top seks sikrede Brøndby IF sig seks point og to sejre. De indkasserede fire mål, mens de selv scorede fire gange.

AGF vs Brøndby IF – Seneste nyt

AGF kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Brøndby IF.

Mads Emil Madsen, Frederik Brandhof og Kevin Yakob er blandt de tre spillere, som mangler for AGF den kommende søndag.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AGF på Ceres Park.

Kevin Tshiembe rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AGF mod Brøndby IF – indbyrdes historik

AGF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Brøndby IF. Det sluttede uden vinder, da AGF senest mødte Brøndby IF, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 3-3 kamp på Ceres Park. Brøndby IF vandt tre af deres foregående ti kampe, mens AGF vandt en sejre i ti opgør. Brøndby IF kan spilles til odds 3.10 hos spilselskaberne.

Brøndby IF scorede i deres seneste 11 opgør mod AGF i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem AGF og Brøndby IF.

AGF mod Brøndby IF Spiltips

Patrick Mortensen har fire mål i seks 3F Superliga kampe for AGF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brøndby IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Nicolai Vallys, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

AGF vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Brøndby IF vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. AGF præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Brøndby IF landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen otte gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.7 mål i disse kampe.