AGF mod F.C. København i 3F Superliga runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

AGF byder velkommen til F.C. København i 3F Superliga den kommende søndag på Ceres Park. AGF lægger beslag på placeringen som nummer 11 i 3F Superliga med 2 point for deres første 4 kampe. Differencen til F.C. København er 6 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 4 kampe. AGF går ind til kampen mod F.C. København på Sunday med håbet om at hale ind på F.C. København i stillingen i 3F Superliga

Facts og finurligheder for AGF vs F.C. København.

Form AGF vs F.C. København

AGF fortsat skidt kørende.

AGF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. AGF har i deres forgange tre kampe noteret sig en kedelig 0-0 kamp med FC Nordsjælland, et 2-1 nederlag mod Randers FC og senest et 2-0 nederlag mod AaB.

F.C. København fortsætter pointhøsten.

F.C. København går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at F.C. København præsterede en 0-0 uafgjort mod Silkeborg IF, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod OB, inden deres seneste kamp resulterede i en 4-2 sejr mod Brøndby IF.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer F.C. København som vores favorit til en sejr.

AGF v F.C. København Indbyrdes historik

F.C. København havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i maj 2021 i 3F Superliga. AGF møder F.C. København med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem AGF og F.C. København bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 8 af de 10 kampe.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Dawid Kurminowski. Han er topscorer for AGF med 1 mål for sæsonen.

F.C. København krydser til gengæld fingre for, at Jonas Wind kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.