AGF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København er på besøg hos AGF den kommende tirsdag til et opgør på Ceres Park som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

På en tredjeplads i tabellen har F.C. København opnået 58 point på de første 30 afviklede runder. AGF samlede 38 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 5 i 3F Superliga stillingen af sig.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

F.C. København ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

AGF har vundet ni sejre, mens de har spillet 11 uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i 3F Superliga. AGF tabte deres foregående 5 opgør.

F.C. København har indtil videre præsteret 18 sejre og fire uafgjorte samt otte nederlag i 3F Superliga. F.C. København bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

  • AGF scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • AGF scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • AGF scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe i 3F Superliga
  • AGF har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • AGF har i tabte de seneste 3 kampe i træk i 3F Superliga, hvori begge hold scorede
  • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 16 udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i 3F Superliga
  • 8 af F.C. København’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • F.C. København var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål

Form AGF mod F.C. København

AGF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Silkeborg IF, før FC Midtjylland satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Silkeborg IF, der satte sig igennem med 0-1. AGF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. AGF var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig otte.

I deres seneste tre kampe formåede F.C. København først at banke Silkeborg IF med 0-3. Herefter nedlagde de også Brøndby IF med 1-3, inden stimen stoppede mod FC Midtjylland, der vandt en 1-2 sejr. AGF gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

AGF scorede elendige 17 mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i 3F Superliga. De indkasserede samtidig 21 kasser. Som en kontrast hertil er F.C. København det mest scorende udehold med 32 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede 19.

AGF opnåede otte point fra deres foregående 14 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med 16 mål scoret og 31 indkasseret. F.C. København opnåede 15 mål og indkasserede 17 i deres seneste 14 kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i tre sejre og 12 point.

AGF vs F.C. København – Seneste nyt

AGF kan have op til tre fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod F.C. København. Mikael Anderson og Nicolai Poulsen er ikke til rådighed for AGF-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

AGF må stille op uden Kevin Yakob på tirsdag mod F.C. København, da han døjer med en skade.

I værste fald må F.C. København finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke tilgængelige for F.C. København på tirsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Ceres Park.

AGF mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 16 indbyrdes opgør mod AGF. AGF tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med F.C. København, da F.C. København noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AGF sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. F.C. København synes at have et godt øje til AGF, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 5 opgør i 3F Superliga imellem AGF og F.C. København var begge hold på måltavlen. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem AGF og F.C. København var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

AGF mod F.C. København Spiltips

Det kører udmærket for Patrick Mortensen, som står noteret for 12 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så AGF håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod F.C. København på tirsdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Patrick Mortensen til at finde vej til netmaskerne her.

AGF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. AGF har set fire af deres seneste 10 kampe i Ceres Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i syv F.C. Københavns seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. AGF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens F.C. København landede et snit på 1.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af AGFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i ni af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.2 mål.