AGF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra F.C. København kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

AGF er nummer 7 i tabellen med 13 point efter ti kampe, mens F.C. København rangerer som nummer 1 med 22 point efter ti kampe.

Jagten på top seks for AGF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer F.C. København på på søndag, hvilket lover en spændende kamp.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

F.C. København ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

AGF har vundet tre sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga.

F.C. København kigger på syv sejre, samt en uafgjorte såvel som to nederlag i 3F Superliga. F.C. København tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

  • AGF scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • 9 af AGF’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • AGF har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • AGF scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • 6 af AGF’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • F.C. København har ikke tabt deres seneste 13 udekampe
  • F.C. København har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 26 af deres seneste 27 kampe
  • F.C. København scorede i deres seneste 15 udekampe
  • F.C. København vandt 11 af 13 af deres seneste udekampe

Form AGF mod F.C. København

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Randers FC, før de sejrede 0-1 mod Nykoebing FC. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Viborg FF. AGF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeotte og lukkede 11 mål ind.

F.C. København har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod IF Lyseng satte de sig igennem med 0-9, før FC Midtjylland viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da F.C. København gik ned 1-2 mod Bayern Munich. F.C. København har været fremragende i deres seneste seks udekampe i 3F Superliga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 14 mål og indkasserede otte på deres vej.

F.C. København vandt fem af deres seneste fem opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede 13 og indkasserede selv tre mål, hvilket samlet indbragte 15 point.

AGF vs F.C. København – Seneste nyt

AGF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod F.C. København. Nicolai Poulsen får en fridag fra AGF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen og Kevin Yakob er blandt de tre spillere, som mangler for AGF på søndag.

F.C. København ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder AGF.

Det er navne som William Clem, Andreas Cornelius og Davit Khocholava, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Ceres Park.

AGF mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København er ubesejret mod AGF i de sidste 10 indbyrdes opgør. I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 4-3 kamp, der blev spillet på Ceres Park den 21 maj 2023. AGF går til kampen mod F.C. København med en 0-3-7 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem AGF og F.C. København fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

AGF mod F.C. København Spiltips

Patrick Mortensen har tre mål i seks 3F Superliga kampe for AGF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod F.C. København. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Roony Bardghji, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

AGF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt nul nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AGF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af F.C. Københavns seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens F.C. København snittede to mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.