AGF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF tager den kommende søndag imod F.C. København i 3F Superliga på Ceres Park.

AGF er nummer 4 i medaljespillet med 39 point og en målscore på 28-22, mens F.C. København ligger nummer 1 med 48 point og en målscore på 49-25.

Det er ikke sådan, at AGF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig syv mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

F.C. København udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også fem scoringer, eller et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

AGF er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

F.C. København kigger på 15 sejre, samt tre uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v F.C. København.

  • AGF scorede i deres seneste 10 kampe
  • 10 af AGF’s seneste 12 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 8 AGF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • AGF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod AGF i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • 10 af F.C. København’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • F.C. København scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • 7 af F.C. København’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • F.C. København har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form AGF mod F.C. København

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Randers FC, før de sejrede 0-1 mod Viborg FF. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Brøndby IF. AGF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede syv og lukkede seks mål ind.

F.C. København har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Vejle BK sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod Randers FC fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Viborg FF blev nedlagt med 2-1. F.C. København formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede tre og scorede 12 mål.

AGF har opnået 23 point fra deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt seks kampe med en score på 18 mål for og 17 imod. F.C. København scorede 31 mål og lukkede 22 ind i deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem otte sejre og 27 point.

AGF vs F.C. København – Seneste nyt

Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Ceres Park.

AGF mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod AGF. Med sejre på 2-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod AGF ser F.C. København uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. AGF går til kampen mod F.C. København med en 2-2-6 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem AGF og F.C. København blev der scoret højst to mål. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem AGF og F.C. København var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

AGF mod F.C. København Spiltips

Patrick Mortensen har fire mål i seks 3F Superliga kampe for AGF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod F.C. København. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mohamed Daramy, der har banket fem mål ind i 3F Superliga.

AGF var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også to nederlag i denne serie. F.C. København sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. F.C. København skulle have en god chance for at komme på tavlen på søndag, da AGF kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens F.C. København snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.