AGF mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF tager på søndag imod F.C. København i 3F Superliga på Ceres Park.

AGF er nummer 7 med 22 point og en målscore på 19-16, mens F.C. København ligger nummer 3 med 24 point og en målscore på 26-20.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

F.C. København er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 10 mål, mens F.C. København præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1 mål pr. kamp.

AGF er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

F.C. København har indtil videre præsteret 7 sejre og 3 uafgjorte samt 6 nederlag i 3F Superliga. F.C. København scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v F.C. København.

  • Der er scoret imod AGF i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • AGF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • AGF scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i 8 af de seneste 10 kampe
  • F.C. København har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • F.C. København har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 8 af de seneste 9 udekampe
  • F.C. København scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
  • F.C. København scorede i 5 af deres seneste 7 udekampe

Form AGF mod F.C. København

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AGF i øjeblikket. Mod Lyngby Boldklub satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Viborg FF. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod FC Nordsjælland. AGF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 8 og lukkede 7 mål ind.

F.C. København går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod B. Dortmund, før de nedlage Lyngby Boldklub med 3-0. Mod Thisted FC blev der delt i porten i en 1-1 kamp. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i 3F Superliga i denne sæson, og F.C. København holder foreløbig kursen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt F.C. København to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 9 mål.

AGF har opnået 9 point fra deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 9 mål for og 9 imod. F.C. København vandt 2 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 9 mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem 7 point.

AGF vs F.C. København – Seneste nyt

Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Khouma Babacar, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Ceres Park.

AGF mod F.C. København – indbyrdes historik

AGF har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne F.C. København. I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. F.C. København synes at have et godt øje til AGF, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.20 på F.C. København til at vinde igen.

F.C. København scorede i deres seneste 8 opgør mod AGF i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem AGF og F.C. København.

AGF mod F.C. København Spiltips

Patrick Mortensen har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for AGF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod F.C. København. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Roony Bardghji, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

AGF vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra F.C. København vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. F.C. København scorede kampens første mål beskedne 3 gange i deres seneste 10 udekampe. AGF var først på pletten i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. AGF presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens F.C. København presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret 7 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af AGFs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.