AGF kan vippe FCM af førstepladsen igen

FC Midtjylland skal forsvare førstepladsen mod AGF i en kamp i 3F Superliga på Ceres Park. AGF er placeret som nummer 3 i tabellen med 38 point efter 23 kampe. FC Midtjylland indtager en 1. plads i stillingen med 46 point.

Der er behov for en sejr af AGF, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet FC Midtjylland på søndag.

AGF fortsat skidt kørende.

AGF ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe spillede AGF 1-1 uafgjort mod Randers FC, hvorefter de gentog 1-1 mod Brøndby IF for senest at lide et 2-0 nederlag mod FC Nordsjælland.

AGF har leveret godkendte resultater på hjemmebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende søndag.

FC Midtjylland vanskelige at nedbryde.

FC Midtjylland har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først 0-0 mod FC København, herefter fulgte en 5-0 sejr mod Vejle BK, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 1-0 sejr mod Brøndby IF.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 3 sejre i de seneste 5 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for FC Midtjylland på søndag.

AGF vs FC Midtjylland h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

FC Midtjylland tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da AGF noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor FC Midtjylland sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med en historik der siger 5-1-4 mod AGF i deres seneste dueller i 3F Superliga, kan FC Midtjylland i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

  • AGF ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste AGF kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Midtjylland har ikke indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 2.5.