AGF vælter Midtjyllands forsvar

Det kan være førstepladsen i Superligaen, der er på spil, når AGF og FC Midtjylland træder ind på Ceres Park søndag eftermiddag. Har SønderjyskE ikke vundet tidligere på dagen, kan en vinder af dette opgør tage duksepladsen i dét, der er jubilæumskamp nummer 50 i Superliga-regi mellem de to parter.

Selvom begge klubber har mulighed for at nappe førstepladsen, er formen egentlig en blandet landhandel hos begge parter. AGF har tre sejre i ordinær spilletid i ni kampe, mens FCM har fire nederlag i syv kampe. Sidstnævnte har sågar svinget tilpas meget til, at de har banket FCK og Brøndby med hhv. 4-0 og 3-2, samt tabt 4-1 til FC Nordsjælland.

At AGF kunne banke FC Midtjylland hele tre gange i træk i sidste mesterskabssæson for “ulvene” vidner altså om et utroligt godt “read” på en ellers stærk modstander, som man endda scorede hele 10 gange imod undervejs. AGF vil være super tændt til at gøre det til alle gode gange fire, mens FC Midtjylland måske har det ene øje på næste uges Champions League-kamp.

FC Midtjyllands seneste fem Superliga-kampe sluttede med mindst fire mål. Alene de seneste tre, som altså stod mod tre slutspilsdeltagere fra sidste sæson, kastede sammenlagt 14 garn af sig. De seneste tre opgør mod AGF bød på tre, fire og syv mål. Der er ikke meget argument for, at det skulle ende målfattigt søndag eftermiddag.

Flere interessante tips