AGF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF skal op imod FC Midtjylland på søndag på Ceres Park i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

FC Midtjylland er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 48 point sammen på deres første 23 kampe. AGF er 37 point efter i stillingen med 23 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 5 i stillingen.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

FC Midtjylland kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i ni scoringer imod, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvor de holdt rent bur fire gange.

AGF er noteret for ni sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 15 sejre og tre uafgjorte samt fem nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • AGF scorede i 29 af deres seneste 31 hjemmekampe
  • 17 af AGF’s seneste 18 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • AGF scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • AGF scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe i 3F Superliga
  • AGF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Midtjylland har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • FC Midtjylland har i vandt de seneste 3 kampe i træk i 3F Superliga ikke indkasseret et mål
  • FC Midtjylland vandt 12 af 14 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland var i vandt 9 af deres seneste 11 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form AGF mod FC Midtjylland

AGF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 2-3 over Hvidovre IF samt FC Nordsjælland. Serien blev dog bremset mod Silkeborg IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. AGF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ni mål, men lukkede også seks ind.

I deres seneste tre kampe formåede FC Midtjylland først at banke Randers FC med 0-1. Herefter nedlagde de også Vejle Boldklub med 3-0, inden stimen stoppede mod FC Nordsjælland, der vandt en 2-3 sejr. FC Midtjylland har været fremragende i deres seneste seks udekampe i 3F Superliga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 14 mål og indkasserede seks på deres vej.

AGF opnåede seks point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med syv mål scoret og ti indkasseret. FC Midtjylland opnåede fire mål og indkasserede to i deres seneste seks kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i to sejre og seks point.

AGF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

AGF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod FC Midtjylland. Magnus Knudsen, Mikael Anderson og Nicolai Poulsen er ikke til rådighed for AGF-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

AGF må stille op uden Kevin Yakob på søndag mod FC Midtjylland, da han døjer med en skade.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder AGF.

Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Ceres Park.

AGF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Midtjylland er ubesejret mod AGF i de sidste 4 indbyrdes opgør. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. FC Midtjylland synes at have et godt øje til AGF, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

FC Midtjylland scorede i deres seneste 4 opgør mod AGF i 3F Superliga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem FC Midtjylland og AGF.

AGF mod FC Midtjylland Spiltips

Det har været en strålende sæson for Gue-Sung Cho så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med tre garn i de seneste seks kampe, og FC Midtjylland sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod AGF. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Gue-Sung Cho på oddset til komme på tavlen igen.

AGF var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. FC Midtjylland sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag. FC Midtjylland lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens AGF præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Ceres Park.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. AGF presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens FC Midtjylland presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af AGFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.