AGF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

AGF agerer værter for FC Midtjylland når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i 3F Superliga på søndag på Ceres Park.

AGF er placeret som nummer 5 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 16 point til samlingen. FC Midtjylland har opnået 14 point, hvilket placerer dem som nummer 7 efter 11 runder.

AGF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

FC Midtjylland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

AGF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 11 kampe, hvori de noterede sig 5 sejre og 5 nederlag i 3F Superliga.

FC Midtjylland kigger på 3 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 3 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AGF v FC Midtjylland.

  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • AGF scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
  • AGF scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 25 af de seneste 26 kampe
  • I 10 af de seneste 12 udekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland scorede i 14 af deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 14 af de seneste 16 udekampe
  • I de seneste 4 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret

Form AGF mod FC Midtjylland

AGF har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Silkeborg IF tabte de 1-0, hvorefter de vandt 3-1 over AaB. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod F.C. København. AGF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 11 og indkasserede 7 mål.

FC Midtjylland har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke F.C. København med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Viborg FF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Feyenoord. FC Midtjylland vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 3 draws og led 0 defeats nederlag. De scorede 18 mål, mens de samtidig indkasserede9 mål.

AGF har opnået 4 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 1 kampe med en score på 5 mål for og 6 imod. FC Midtjylland vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 6 mål og lukkede 9 ind. Dette indbragte dem 6 point.

AGF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

FC Midtjylland har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Junior Brumado og Pablo Ortiz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Ceres Park.

AGF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

AGF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod FC Midtjylland. AGF plejer at byde at møde FC Midtjylland, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 3.03.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og FC Midtjylland. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Patrick Mortensen har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for AGF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Midtjylland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Evander Ferreira, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

AGF var i stand til at vinde 3 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. FC Midtjylland sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag. AGF har set 5 af deres seneste 10 kampe i Ceres Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 7 FC Midtjyllands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens FC Midtjylland snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af AGFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.